Ed Sheeran v Praze: koncert se přesouvá do většího prostoru

Vydáno 15.12.2014 | autor: redakce

Únorový koncert Eda Sheerana, plánovaný na 12. února v pražském Foru Karlín, byl vyprodán během několika dnů. Pro velký zájem o vstupenky se jej pořadatelé rozhodli přesunout do kapacitně větší Tipsport areny.

Ed Sheeran v Praze: koncert se přesouvá do většího prostoru Ed Sheeran v Praze: koncert se přesouvá do většího prostoru


ed sheeran fullEd Sheeran vystoupí v České republice vůbec poprvé


"O vstupenky na první koncert britského zpěváka, skladatele a textaře Eda Sheerana byl v České republice obrovský zájem. Vyprodaly se za pouhých pět dní. Po navýšení kapacity ve Foru Karlín zmizely téměř okamžitě i přidané vstupenky. Spousta fanoušků sympatického muzikanta neskrývala zklamání a zavalila pořadatele i samotného interpreta žádostmi o další vstupenky," vysvětluje v oficiálním vyjádření pořadatel.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a jsou platné pro stání a volné sezení, nově přidané vstupenky za ceny 990 a 1 290 korun půjdou do prodeje ve středu 17. prosince.


O lístky na koncerty k aktuálnímu turné je zájem nejen u nás. 10. července má Ed Sheeran vystoupit na stadionu Wembley v Londýně, který je druhým největším v celé Evropě. I místo s takto vysokou kapacitou se bleskově vyprodalo, a tak bylo nutné přidat další dva koncerty.

Edward Christopher Sheeran, jenž v roce 2012 získal dvě ceny Brit Awards v kategoriích Nejlepší britský sólový zpěvák a Skokan roku, na koncertě v Praze představí skladby z obou svých nahrávek. Jeho druhé studiové album s názvem x vyšlo letos v červnu.

TZ, ape

 

zavřít