Holden Caulfield a Adrian T. Bell budou nadělovat ještě před Vánoci

Vydáno 18.12.2014 | autor: Kateřina Nováková

V Paláci Akropolis se 20. prosince představí hned tři seskupení kolem respektovaných muzikantů české scény. Zahrají nováčci Holden Caulfield, sólový projekt Rhyse Braddocka (Gerda Blank) a Adrian T. Bell a The Sleeper Agents. Afterparty proběhne pod vedením Dje Mardoši.

Holden Caulfield a Adrian T. Bell budou nadělovat ještě před Vánoci Holden Caulfield a Adrian T. Bell budou nadělovat ještě před Vánoci

 

adrian t.bell cover albumAdrian T. Bell se s albem Different Views dostal v anketě Apollo mezi 7 nejlepších alb za uplynulý rok


Holden Caulfield pokřtili debutovou desku Hopetown letos koncem září. Představili na ní svěží mix syntezátorů a kytar a stejně jako v případě prvního singlu alba Save the World se i o celou desku produkčně postaral Armin Effenberger společně se Šmitym.


Sólový projekt Rhyse Braddocka, Novozélanďana usazeného v Brně, předvede své nové album Metronome Blues. Na závěr vystoupí Adrian T. Bell (The Prostitutes) a The Sleeper Agents a zahraje skladby ze svého sólového alba Different World a premiérově i několik zbrusu nových kousků. Dekadentní notičkou protká večer clenky souboru Prague Burlesque Angelina Angelic a Miss Cool Cat.

Jako zákusek vystoupí se svým setem DJ Mardoša. Kdo zažil některý z večírků v jeho podání, ten ví, že je o zábavu a protancované střevíce postaráno. Vstupenky jsou k dispozici od 150 Kč.

TZ, kofo

zavřít