Top Dream Company na vánočním koncertě představí nový singl

Vydáno 21.12.2014 | autor: Daniel Maršalík

Funky-soulový band TOP Dream Company připravuje na jaro příštího roku studiové dvojalbum a pilotní singl z této desky pokřtí ještě letos. Křest písně Standing proběhne na již tradičním vánočním koncertě v jejím domovském klubu - pražském Lucerna Music Baru, a to v pondělí 22. prosince.

Top Dream Company na vánočním koncertě představí nový singl Top Dream Company na vánočním koncertě představí nový singl

top dream company 2 zmensenyTOP Dream Company vydají příští rok nové album


"Standing pojednává o tom, že člověk by měl koukat vzhůru a být pozitivně naladěn, protože jedině tak všechno přestojí. V tomhle období, ke konci roku, kdy už lidi melou z posledního, je to docela aktuální téma,"
 říká s úsměvem trumpetista a leader kapely Petr "Harmy" Harmáček a pianista Jan "Johnnie" Bálek dodává: "Na písničce jsme makali přes tři roky a celou jsme ji třikrát předělali, než jsme se dostali tam, kam jsme chtěli."

Píseň Standing má na TOP Dream Company netradiční elektronický disco groove, který připravili právě Petr Harmáček s Janem Bálkem. Text napsal americký bluesový zpěvák David Murphy.

Vánoční koncert TOP Dream Company a křest singlu proběhne 22. prosince. Na koncertě zazpívá i hostující Martin Svátek a kapela zahraje řadu nových písní z připravované desky. Vstupenky jsou v předprodeji na pokladně Lucerny za 200 Kč, na místě pak budou stát 250 Kč.


dm, TZ, Foto: Jan Langer

zavřít