Kam letos na Silvestra?

Vydáno 23.12.2014 | autor: redakce

Živá hudba, DJs, party, koktejly... Pokud na Silvestra nemíříte na hory, na venkov, nebo nemáte v plánu privátní večírek u sebe doma, nabízíme několik klubových tipů, kde se můžete poslední den v roce napít a pobavit.

Kam letos na Silvestra? Kam letos na Silvestra?


la locaLA LOCA, PRAHA

kdo, co: Hollywood NYE - Hollywoodský mejdan s dekoracemi, elektrizující atmosférou, fancy koktejly, sexy tanečnicemi. DJ's Tricky a Sebastian Marwell, půlnoční exkluzivní ohňostroj. Start 19:30, levnější vstupenky zahrnují vstup, welcome cocktail, do půlnoci neomezenou konzumaci piva, vína a nealka, půlnoční Bohemia sekt a ohňostrojovou show. Dražší vstupenky zahrnují vše výše uvedené + místo k sezení.

za kolik: 750 Kč / 900 Kč

 

 

 

roxyROXY, PRAHA

kdo, co: Euphoria - New Years' Eve 2014: Netradičně spojené prostory klubu ROXY a experimentálního NoD představí silvestrovský večírek na třech stageích společně s více než 10 dji v čele s Chrisem Sadlerem, Danem Cooleym, Fatty M a Biodanem. Roxy a NoD dále připravují 3D video-maping a světelnou show společně se speciálními dekoracemi přímo pro silvestrovský mejdan.

za kolik: Prvních 300 vstupenek v předprodeji za 300 Kč + poplatky

 

 

 

radost nRADOST FX, PRAHA

kdo, co: 2 patra zábavy, 8 barů, speciální vystoupení pražské show Burlesque, mezinárodní kuchyně v podobě buffe. V galerii zahrají djové Petr K a Tony M, v klubu se pak můžete těšit na naše nejlepší residenty RICA, BIG JAYE a RAQua.

za kolik: N/A

 

 

 

chapeau Rouge nCHAPEAU ROUGE, PRAHA

kdo, co: Michal Schwa, Lucas Hulan, Kuba Kubíček Jan Yannick Havelka, David Formi, Dj Fatte, djane luMichell, Ondrej Hlava Sidon, Low Tact

za kolik: 200 Kč

 

 

 

 

rockcafé nROCK CAFÉ, PRAHA

kdo, co: Šťastný nový rock: K šavlovému tanci i poslechu zahrají The Chancers, Carlos and His Coyotes, The Agony - a speciálně jen a jen pro vás na chvíli znovuzrození - Flaming Cocks! Kdo zvládne ležet na zemi bez držení, není opilej.

za kolik: od 199 Kč (předprodej), 250 Kč (na místě)

 

 

 

lmbLUCERNA MUSIC BAR, PRAHA

kdo, co: Silvestrovská pop 80's & 90's video party: s největšími hity 80. a 90. let si pro vás připravila speciální silvestrovské vydání! Přijďte si užít unikátní klipy na LED obrazovce a neopakovatelnou atmosféru 80's v Lucerně. To vše pod taktovkou vyhlášeného DJe Jirky Neumanna.

za kolik: 450 Kč (předprodej) 550 Kč (na místě)

 

 

 

retro nRETRO MUSIC HALL, PRAHA

kdo, co: Na začátku rozjedou mejdan v Retro Music Hall rezidentní DJs Frank Lucas a Roberto Chochola, pak přijde na řadu hvězda večera, kterou bude autor veleúspěšných remixů tracků jako Don't You Worry Child by Swedish House Mafia a Ping-Pong by Armin van Buurana DJ Kryder (UK).

za kolik: 390 Kč (předprodej) 450 Kč (na místě)

 

 

 

palac akropolis nPALÁC AKROPOLIS, PRAHA

kdo, co: Stejně jako loni, se můžete těšit na dvě stage, video mapping, welcome drink. EXCELENT STAGE: Ohm Square (special DJ set by Jan2 w/ Charile One + perkusionista), Hector Lopez, House of Samba, DJ Loutka, Bazooka Joe; FUNK STAGE: Cabaret Manana, Goldstar, Scarface ad. Start 20:30

za kolik: 350 Kč (do půlnoci), poté 300 Kč / VIP vstup 1250 Kč / Holky do půlnoci zdarma

 

 

 

sasazu nSASAZU, PRAHA

kdo, co: Téma rozloučení s rokem 2014 bude "Maškarní", tedy karnevalová atmosféra plná zajímavých dekorací, artistů, tanečnic a samotných návštěvníků, jichž SeSaZu pojme až 2000. Line-up: James Lurk, Pierre Marco, Tradelove, Kenneth G, DJ Enrico, DOM.

za kolik: 750 Kč / 1750 Kč / 3900 Kč

 

 

 

storm nSTORM, PRAHA

kdo, co: Můžete se těšit na slovenského producenta B-COMPLEX, který vydává své tracky na světoznámém labelu Hospital, celou partičku Let It Roll a jejich hosty. LINE UP: B-COMPLEX, PIXIE, BIFIDUS AKTIF, SUKI, SNOOKEY, DEXIDE, NO CURE, FALLEN  GEMINI

za kolik: 120 Kč + poplatky (předprodej), 120 Kč / 180 Kč na místě

 

 

 

cross nCROSS, PRAHA

kdo, co: dnb stage: Liquid dnb Crew, Akira, Hybris & Rido, Pixie, Philip TBC, Kanjacca & Snookey & Babe LN, Drumbassterds, Mersi & Ned // electro house garage techno: Theya, Sbstrd, Denoir & Dryman, Akira, Mini da Minx, Skritek & Doc Smeghead //cafe bass (extra bass sound): Chik & Franill & Stifler Selecta & Dirty Little Toaster

za kolik: 150 Kč (do 21:00), poté 230 Kč

 

 

 

bukanýrHOUSEBOAT U BUKANÝRA, PRAHA

kdo, co: Nabídka hudebního programu bude jako vždy velmi pestrá. Tento rok se na spodním baru můžete těšit na exkluzivní tříhodinový set legendárního dje Trávy. Dále vystoupí Roman Rai LIVE! a navíc nebudete ochuzeni ani o jeho djský set. Exkluzivně zahraje také dj Da Moon z partičky PUSH! Line up doplní djs Biodan, Pat Heart a Jindra.

za kolik: 300 Kč. Vstupenky si můžete zakoupit pouze na místě v den konání.

 

 

 

fléda nFLÉDA, BRNO

kdo, co: Užijte si poslední den v roce ve swingovém stylu! Na jednu noc vdechne Fléda atmosféru elegantních tančíren a kabaretů. Swingový band, electro-swingoví DJs, lechtivé burlesque a mnoho dalšího. O to, aby byl pro vás letošní Silvestr skutečným zážitkem, se postará jazz-swingový band Swingtet a oblíbení DJs Swing Thing, Papa Django, Max W. a DayD z Electro Swing Bohemia. Vaše smysly poškádlí hravé burlesque duo The Dolls.

za kolik: 250 Kč

 

 

favál nFAVÁL, BRNO

kdo, co: BASSPROOF SILVESTR EDITION - Main Stage: ALLIED (UK), TREO (SRB), METHLAB DJ (UK), X.Morph, Casper, Zaion // 2nd Stage: Ozone, Phanatic, Dash, CrashMan vs Gr3p. Start: 21:00

za kolik: 190 Kč (prvních 100 platících 150 Kč)

 

 

 

 

sono nSONO, BRNO

kdo, co: SPARTAQUE (UA), MICHAEL BURIAN, LUCCA, ORBITH, THIN & THICK, HYDROPHONIC, JAVAS // Chill-out restaurant: Manack, Teddy S, Olaf

za kolik: 660 Kč / 790 Kč / 1290 Kč

 

 

 

 

melodka nMELODKA, BRNO

kdo, co: Králové rock'n'rollu živě! - Špičkoví brněnští hudebníci Petr Pospíšil, Pavel Štursa a jejich kolegové zahrají hity Elvise Presleyho mezi kterými nechybí Hound Dog či Don't Be Cruel, ale i dalších rock'n'rollových velikánů jako byli Jerry Lee Lewis nebo Bill Haley. Energická show plná těch největších hitů padesátých a šedesátých let. Dobové nástrojei kostýmy.

za kolik: 150 Kč (předprodej), 180 Kč (na místě)

 

 

 

mersey nMERSEY, BRNO

kdo, co: Oldies Hippie Karneval: Vítány jsou oblečky ve stylu 60. a 70. let, ale nejsou podmínkou. Akce je laděná do hippie rocku let 60. a 70., uslyšíte tedy songy od kapel The Who, Doors, Rolling Stones, Janis Joplin, Davida Bowieho, Beatles, Jimmyho Hendrixe, Iggy Popa a další.

za kolik: 150 Kč

 

 

 

garagenGARAGE, OSTRAVA

kdo, co: Hudbu obstarají DJové Marcel Woodman - Woodmanotéka, Dalibor Dědek - Rock and oldies a Dan Svoboda - Tam a zpátky. Součástí vstupenky je bohatý raut a malý sekt pro každého hosta. Začátek ve 20 hodin. {vypnoutlink:Tricky}

za kolik: 500 Kč / 700 Kč (VIP)

 

 

 

fabricFABRIC, OSTRAVA

kdo, co: Průřez celou paletou stylů, počínaje aktuálním housem, progressivem, trancem i technem. Každý z vystupujících si připraví malou retrospektivu, takže se můžete těšit na spoustu těch největších klubových hitů, které v klubu Fabric v minulosti i současnosti zazněly. Line-up: SHATO & PAUL ROCKSEEK, MARTIN GREDNER, MOODIES & ANNI MASSACEUR, DENYSA, PETER KEY, WECCA,

za kolik: 100 Kč (předprodej), 200 Kč (na místě)

 

 

 

zlutý pesŽLUTÝ PES, PARDUBICE

kdo, co: Přijďte si vychutnat drum & bass set z gramců spestřený řádou vydařených scratchů v podání dje Despecta. Codekane a jeho nápaditý bass boosted mix originálního party djingu nabitého rigorózními peckami. Doplní je crew Drum Soldiers.

za kolik: 49 Kč, 69 Kč (po 22. hodině)

 

 

 

TZ, ape

zavřít