Fatman Scoop oslaví Radost

Vydáno 25.04.2007 | autor: redakce

Klub Radost FX oslaví v sobotu 5. května deváté narozeniny své klubové noci s názvem Soultrain. Blahopřát bude osobnost newyorské hiphopové scény Fatman Scoop.

Fatman Scoop oslaví Radost Fatman Scoop oslaví Radost

Fatman Scoop, vlastním jménem Isaac Freeman III., vešel do povědomí široké veřejnosti díky hitu Be Faithfull, který zkomponoval společně s formací Crookland Clan, nebo spoluprací s takovými jmény, jako Mariah Carey, Missy Elliot nebo Lumidee, se kterou nazpíval úvodní píseň pro Mistrovství světa ve fotbale 2006. „Právě kvůli tomu, že Soultrain slaví už deváté narozeniny, jsme chtěli někoho významného, někoho, kdo v České republice ještě nebyl a někoho, kdo patří do světové špičky hudebního scény. Věděli jsme, že by to měl být někdo velký nejen svým jménem, ale i svým vzezřením,“ sdělil rezidentní DJ klubové noci Soultrain DJ Rico.



Fatman Scoop je hvězda první třídy. Spolupracuje s takovými jmény, jako je Jay-Z, Black Wheel nebo Queen Pen. Je znám svou spoluprácí se zpěvačkou Mariah Carey nebo Missy Elliott. Scoop má svůj vlastní pořad na jednom z nejznámějších newyorských hip hopových rádií WQHT Hot 97 FM,“ dodal DJ Rico.

www.radostfx.cz
zavřít