The Day Is My Enemy: nové album The Prodigy vyjde v březnu

Vydáno 06.01.2015 | autor: redakce

Po šestileté studiové odmlce se letos The Prodigy pochlubí novým materiálem. Album The Day Is My Enemy se objeví koncem března, nový singl Nasty Nasty ještě během ledna.

The Day Is My Enemy: nové album The Prodigy vyjde v březnu The Day Is My Enemy: nové album The Prodigy vyjde v březnu


prodigy5 fullThe Prodigy: Liam Howlett, Maxim Reality, Keith Flint


Nasty Nasty nebude první píseň, kterou fanoušci The Prodigy z nového alba uslyší. Mezi čtrnácti potvrzenými skladbami nechybí track Rockweiler, jenž se v koncertním setlistu kapely objevuje už více než rok. Přestože se album podle původních informací Liama Howletta mělo jmenovat How To Steal A Jetfighter, podle nejnovějších informací zveřejněných na facebooku kapely ponese název Album The Day Is My Enemy. Trio zároveň odhalilo vizuál desky.

Zatím poslední nahrávka britských electro pionýrů je počin Inviders Must Die z roku 2009, jež obsahoval vypalovačky jako Invaders Must Die, Omen nebo Warrior's Dance.


V České republice jsme The Prodigy mohli naposledy vidět před třemi lety na festivalu Rock for People. Na letošní rok má zatím sestava nasmlouvaná vystoupení na velkých zahraničních open-airech jako Future Music Festival v Australii nebo Isle of Wight Festival ve Velké Británii.

theprodigy cover2014Cover art chystaného alba The Prodigy



nme.com, musictimes.com, ape

 

 


 

 

 

prodigy5 TOP

zavřít