První jméno Rock for People Europe: The Ting Tings

Vydáno 08.01.2015 | autor: redakce

Koncem roku oznámili pořadatelé Rock for People zásadní novinku - festival se rozroste o nový termín s přívlastkem Europe. Akce, jež se uskuteční ve dnech 3.-5. července v Plzni, zná první vystupující: britské duo The Ting Tings.

První jméno Rock for People Europe: The Ting Tings První jméno Rock for People Europe: The Ting Tings


the ting tingsThe Ting Tings


"Jak jsme slíbili, tak děláme - z každé členské země Evropské unie představíme minimálně jednoho interpreta. A tak dřív než se Velká Británie stačí odtrhnout, zde jsou zástupci Spojeného království - The Ting Tings," říká jeden z organizátorů festivalu Michal Thomes.

Britské duo ve složení Katie White a Jules De Martino rozparádí plzeňské Depo nejen svými dobře známými hity jako That's Not My Name nebo Shut Up and Let Me Go, ale i novinkami ze třetího alba Super Critical. To vydali loni v říjnu.


Přídomek Europe za názvem Rock for People má naznačovat provázanost festivalu s Plzní jako Evropským hlavním městem kultury pro rok 2015 (EHMK). Festival však nezmizí ani z Hradce Králové: v původní lokalitě se uskuteční o měsíc dříve, tedy 4.-6. června. {vypnoutlink:Europe}


rockforpeople.cz, ape

 

zavřít