Kamil Střihavka oslaví padesátiny na koncertě v pražském Retru

Vydáno 08.01.2015 | autor: redakce

Český "rockový Ježíš" Kamil Střihavka se svou kapelou Leaders! tradici každoročního koncertu v klubu Retro Music Hall neporušil. Listopadový termín přeložil na 20. ledna, tedy na den svých narozenin.

Kamil Střihavka oslaví padesátiny na koncertě v pražském Retru Kamil Střihavka oslaví padesátiny na koncertě v pražském Retru


Kamil Strihavka 2012 live01Kamil Střihavka letos oslaví padesáté narozeniny


"V tento den Kamil oslaví své kulaté jubileum (50) a rád by slavil se svými fanoušky a nejbližšími přáteli tam, kde to má nejraději - na rockovém podiu," říká Lubomír Vilas ze zastupující agentury Lev Production. Pražský koncert je současně prvním koncertem z turné s názvem Kamil Střihavka - 50.


Mezi gratulanty se na podiu objeví Vilém Čok, kapela Škwor, B.S.P. či allstars band Supergroup. Kamil Střihavka & Leaders! hrají ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin Ivan (baskytara), Štěpán Eliáš (klávesy), Lukáš Pavlík (bicí).

Muzikant je české veřejnosti znám zejména jako muzikálový Ježíš v Jesus Christ Superstar. S muzikály je spojen už 20 let, objevil se např. v titulech Pěna dní, Johanka z Arku, Excalibur, Obraz Doriana Graye, Robin Hood, Pomáda a další. Zároveň je frontman rockových kapel jako Motorband, BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, Leaders! a Supergroup. {vypnoutlink:Vojta Dyk,Wohnout}


TZ, ape, foto: Petr Lukšíček

zavřít