Ukaž v sobě kus rockera a dostaň svojí kapelu na billboardy i do éteru!

Vydáno 14.01.2015 | autor: Petr Lenk

 

Stačí pustit svojí kreativitu z uzdy a popřát pražskému rádiu RockZone 105,9 k desátým narozeninám! Žádnou balónkovou párty neočekáváme, ale takové audio nebo vizuální přání, to by šlo! Kdo z našich posluchačů a hudebních nadšenců bude nejlepší, zaplaví svými billboardy metropoli!

Ukaž v sobě kus rockera a dostaň svojí kapelu na billboardy i do éteru! Ukaž v sobě kus rockera a dostaň svojí kapelu na billboardy i do éteru!

rockzone

 

Pojďte do toho a probojujte se do vysílání!

Až budete zase ve zkušebně trápit nástroje, vzpomeňte si na Rockzone 105,9 a nahrajte nám blahopřání. Může to být pár taktů vašeho hitu, sólo na kytaru nebo jednoduše cokoli, co vystihne vaší kapelu. K tomu ať se pochlapí zpěvák a osobitě zahuláká nebo s citem zapěje přání k desátým narozeninám. Všechny úlety posílejte na mail narozeniny@rockzone.cz. 

 

Nejlepší gratulace zajistí kapele ranec propagace!

rockzone logoChcete být nejen slyšet ale i vidět? Není nic jednoduššího než navštívit www.rockzone.cz/narozeniny a vyladit ten nejlepší návrh na billboard třeba s fotkou vaší kapely! Do placu dáváme více než sto reklamních ploch. Autor nejlepšího návrhu bude vidět v hlavním městě hned na 10 místech! Druhá nejlepší práce obsadí 5 billboardů a zbytek kapel dostane po jednom. {vypnoutslider}

 

zavřít