Michal Hrůza zpátky na pódiu. Turné odstartuje v pražském Foru Karlín

Vydáno 17.01.2015 | autor: redakce

Po osmi měsících od úrazu hlavy se na koncertní pódia vrací Michal Hrůza. Šňůra, která ponese symbolický název Noc a Den Michala Hrůzy 2015, bude zahájena v Praze 19. března ve Fóru Karlín. Poté Michal se svoji Kapelou Hrůzy vystoupí v dalších sedmi městech.

Michal Hrůza zpátky na pódiu. Turné odstartuje v pražském Foru Karlín Michal Hrůza zpátky na pódiu. Turné odstartuje v pražském Foru Karlín


Michal Hruza 2015  Tomáš Třeštík full"Hudba je součástí mého životního štěstí a jsem rád, že se ke mně vrací", říká Michal Hrůza


Michal s Kapelou Hrůzy (Karel Heřman, Emil Kopta, Aleš Zenkl a Standa Matoušek) již od podzimu zkouší a pracují na dramaturgii koncertů. Na show zazní průřez Michalovou tvorbou, tedy největší hity jeho kariéry, ale i aktuální singly z dvojalba Noc a Den. Nebudou chybět ani oblíbené filmové a televizní hity jako Zakázané uvolnění, Duše do vesmíru, Venuše či zimní píseň Sněhulák.


Na pražském koncertě 19. 3., který bude zaznamenán Českou televizí, vystoupí řada Michalových hudebních přátel jako např. Xindl X, Anna K., Klára Vytisková a další. "Od doby, kdy jsem Michala navštěvovala v Ostravě, jsem ani na minutu nepřestávala věřit, že den, kdy bude zase stát s kytarou na pódiu, stoprocentně přijde. A že je to tak brzo, je zázrak a já už se na ten jeho velký návrat neskutečně těším," uvedla Anna K.

Jako support se představí spřátelené kapely Mother's Angels a Lety Mimo. Na jarní tour naváže Hrůza koncerty na Majálesech v Hradci Králové (24. 4.), Praze (1. 5.), a Brně (7. 5.).

TERMÍNY TOUR NOC a DEN MICHALA HRŮZY 2015

19.3. Praha - Fórum Karlín
28.3. Karlovy Vary - Lidový Dům
8.4. Olomouc - U klub
10.4 Opava - Art
11.4 Jihlava - KD
15.4 Liberec - Lidové Sady
17.4 Tábor - Hotel Palcát
18.4. Ústí nad Labem - Doma

TZ, ape, foto: Tomáš Třeštík

zavřít