Svědectví z instagramu: Metallica je opět ve studiu

Vydáno 27.01.2015 | autor: redakce

Baskytarista Metalliky Robert Trujillo pokračuje v momentálně oblíbeném způsobu, jak ohlásit připravovanou desku. Vyfotil se při nahrávání a přidal popisek "Rockin Around". Každý fanoušek si už potom dá dvě a dvě dohromady. Někdejší poslové thrash metalu plánují prolomit studiovou odmlku od roku 2008.

Svědectví z instagramu: Metallica je opět ve studiu Svědectví z instagramu: Metallica je opět ve studiu


035 aerodromeJames Hetfield na loňském koncertě v Praze


Trujillo si nahrávání náramně užívá. Serveru Billboard prozradil, že i přes tvrdou práci, kterou vynakládají, se všichni náramně baví a panuje všeobecně dobrá nálada. Proces tvorby přirovnává ke zdolávání obrovské hory, na jejímž vrcholku je spousta nápadů, které chtějí uzmout a udělají pro to cokoliv.


Zatím není jasné, kdy se nová deska objeví. "Nikdo z nás nedokáže předpovědět, kdy by to tak mělo být. Vše, co mohu říct je, že všichni tvrdě makáme. I přes náročné projekty jako americké turné a přípravu 3D filmu Metallica: Through The Never, jsme zase zpět a chceme se soustředit jen na album," dodává baskytarista.

Zatím poslední album kapely Death Magnetic vyšlo před sedmi lety. Od té doby Metallica vystoupila několikrát v Česku, naposledy loni na festivalu Aerodrome, kde zazněla i nová skladba Lords of Summer. {vypnoutlink:Death}


billboard.com, David Stoklas, foto: Petr Tibi

zavřít