Robbie Williams 200km od českých hranic? Jeďte na Sziget!

Vydáno 04.02.2015 | autor: redakce

Maďarský Sziget Festival ohlásil headlinera pro první den. 10. srpna se na ostrově Óbudai v centru Budapeště představí Robbie Williams se svými největšími hity.

Robbie Williams 200km od českých hranic? Jeďte na Sziget! Robbie Williams 200km od českých hranic? Jeďte na Sziget!


Robbie Williams   announcement picture SzigetRobbie Williams bude jednou z hvězd festivalu Sziget


Program festivalu, jenž podruhé získal ocenění European Festival Awards jako nejlepší festival v nejprestižnější kategorii "Major", je zatím odkryt jen zčásti. Svá vystoupení na Szigetu potvrdili např. Florence and the Machine, Alt-J, Awolnation, Blasterjaxx nebo Jamie Woon, řada dalších jmen bude oznámena v následujících dnech.

Týdenní festivalová party v Budapešti odstartuje právě 10. srpna (tzv. Den -1), kdy Robie Wiliams představí Szigeťanům svou show v rámci turné Let Me Entertain You Tour.


Jednodenní vstupenky půjdou do prodeje jen v limitovaném množství 25 tisíc kusů. Prvních 10 tisíc těchto vstupenek bude možné zakoupit za 59€, potom cena stoupne na 65€. Celofestivalové vstupenky jsou již v prodeji. Organizátoři očekávají, že stejně jako v uplynulém roce bude i letošní ročník vyprodaný. {vypnoutlink:Korn,Prodigy,Blink 182}

Ještě blíž bude Robbie 18. dubna, kdy vystoupí ve Slovnaft Areně v Bratislavě.


TZ, ape

 


Robbie Williams   announcement picture Sziget TOP

zavřít