Oslavte pátek 13. se 100°C v La Loca

Vydáno 13.02.2015 | autor: Daniel Maršalík

Mariánskolázeňská trash-popová skupina 100°C dnes vystoupí v pražském klubu La Loca. Pražskému publiku představí jak svou „klasiku", tak písně z nejnovějšího alba Freaky Boys, které vydala v loňském roce.

Oslavte pátek 13. se 100°C v La Loca Oslavte pátek 13. se 100°C v La Loca

100 eyeforaneye

Koncert je náhradou za prosincové vystoupení, jež musela kapela kvůli nemoci zrušit. „Na dnešní večírek se moc těšíme. Myslím, že za nás všechny můžu slíbit, že to našim fanouškům dneska večer maximálně vynahradíme," uvedl baskytarista 100°C Ondřej Urbanec, který po koncertě společně s Karlem Vaňkem alias DJ Atworkem naváže na vystoupení kapely speciálním DJským setem.

K albu Freaky kapela doposud natočila už tři videoklipy. Jedná se o vizuální ztvárnění písní Nobody Feels Good, Eye For An Eye a Freaky boys. Deska obsahuje celkem devět skladeb: Freaky Boys, Eye For An Eye, Nobody Feels Good, Eagle Eye, I Killed Your Man, Dead Hero, Nuclear Waste, No More a Rich Peace.

Muzikanti z Mariánských Lázní o sobě dali poprvé výrazněji vědět před deseti lety, když prorazili v talentové soutěži Coca Cola Popstar. Skupina má na svém kontě čtyři alba. Další koncerty plánuje až na jaro 2015.

TZ, dm

zavřít