Imodium a Zakázaný ovoce opět na jednom pódiu. Tentokrát akusticky

Vydáno 20.02.2015 | autor: redakce

Imodium a Zakázaný ovoce navazují na společné loňské turné sérií akustických koncertů. Šňůra startuje 21. února, obě skupiny připravily speciálně upravené písně, které představí celkem na dvanácti zastávkách. Jako host se představí litomyšlská parta Mother's Angels.

Imodium a Zakázaný ovoce opět na jednom pódiu. Tentokrát akusticky Imodium a Zakázaný ovoce opět na jednom pódiu. Tentokrát akusticky


imodium promo2015 2 by Michal HavlíčekImodium se teď až do začátku dubna budou věnovat akustickým nástrojům


"S Thomem z Imodia jsme strávili celý rok 2014, nejdřív jako s producentem naší nové desky Automat na lásku a poté podzim na společném turné, které bylo tak fenomenální, že jsme se domluvili i na jaro," přibližuje navazující tour Pišto ze skupiny Zakázaný ovoce.

Imodium má za sebou celou řadu akustických koncertů, a to díky jejich tradičnímu "Bytovému tour". "Akustických koncertů jsme odehráli skutečně celkem dost, takže máme praxi. Našlo se i pár lidí, kteří tvrdí, že akusticky zníme lépe než normálně," tvrdí s úsměvem Thom z Imodia.


Pro Zakázaný ovoce je hraní v této podobě téměř neznámou. "Akustické hraní je pro nás výzva, letos slavíme 10 let existence a nikdy jsme nic takového, až na dva koncerty, neudělali. Takže teď poprvé jako předvoj toho, co zamýšlíme k narozeninám. Naše tvorba není úplně zrozená pro unplugged, ale chceme ukázat, že to jde. Pomůže nám v tom host, který s náma pojede celé turné a v minulosti měl ke kapele blízko, víc neprozradíme," komentuje Pišto. Kapel navíc v blízké době chystá nový videoklip.

zakazanyovoce 2015Pro Zakázaný ovoce bude akustické turné novou zkušeností 


Host turné Mother's Angels nejsou na hudební půdě nováčky. V povědomí se udržují díky loňskému albu Boj, koncertování na festivalech, známí jsou také z rádia či televize. Momentálně aspirují na Objev roku v anketě Žebřík 2014.


TERMÍNY KONCERTŮ

21.02. VRCHLABÍ – Music Bar Bowl
22.02. & 23.02. PRAHA  – Rock Café
26.02. BRNO – Metro Music Bar
27.02. MĚLNÍK – Stará Mydlárna
06.03. KUTNÁ HORA – Česká 1
07.03. VIMPERK – Calypso
12.03. PLZEŇ – Divadlo pod lampou
20.03. BROUMOV – Městské divadlo
21.03. PACOV – Legenda Sport Bar
27.03. VYSOKÉ MÝTO – M-klub
03.04. KLADNO – Poldofka

TZ, ape

 

zavřít