Král EDM David Guetta v červnu rozpumpuje O2 arenu

Vydáno 24.02.2015 | autor: redakce

Jeden z nejúspěšnějších DJů současnosti se 5. června vrátí do Prahy. Pět let od svého vyprodaného koncertu v Tesla Areně se David Guetta chystá do pražské O2 areny.

Král EDM David Guetta v červnu rozpumpuje O2 arenu Král EDM David Guetta v červnu rozpumpuje O2 arenu


DAVID GUETTA 2015


Jméno francouzského DJe, producenta a remixéra se začalo dostávat do povědomí po vydání jeho debutového alba Just A Little More Love, které ho proslavilo v jeho rodné zemi, ale také v Belgii a Švýcarsku. Do hitparád v dalších evropských zemích se Guetta probojoval s třetím albem Pop Life z roku 2007, o dva roky později dobyl Spojené státy americké s albem One Love, o jehož popularitu se postaraly především singly Sexy Bitch a When Love Takes Over. Tato deska, na které hostovali např. Kelly Rowland, Akon, Chris Willis, Fergie nebo LMFAO, byla nominována na Grammy.


Zatím poslední Guettova nahrávka Listen vyšla v závěru loňského roku. "Mohl jsem zůstat v bezpečné zóně zavedeného stylu, který mě proslavil, ale chtěl jsem se posunout jako producent. Vyzkoušet nové nápady a vytvořit takové skladby, které obstojí, ať je bude hrát DJ, rocková kapela nebo orchestr. Je to moje nejosobnější album, které je opravdu od srdce," popisuje Guetta aktuální desku.

Předprodej vstupenek na červnový pražský koncert v O2 areně  bude zahájen ve čtvrtek 26. února, kdy bude pro nejrychlejší zájemce také spuštěna dvoudenní akce se slevou 100 korun na lístek. Od soboty 28. února budou lístky k dostání od 1290 Kč.

TZ, ape, foto: archiv Davida Guetty

 

zavřít