SOUTĚŽ: Vstupy na Nekulturní večer

Vydáno 04.05.2007 | autor: redakce

Máme pro vás jedinečnou nabídku pěti párů VIP vstupů na exkluzivní NeKulturní večery, které hodlají podporovat neznámé umělce z celé ČR. Akce se koná 11. května v Divadle Na Prádle.

SOUTĚŽ: Vstupy na Nekulturní večer SOUTĚŽ: Vstupy na Nekulturní večer

Nultý NeKulturní večer se bude konat již 11. 5 od 19:00 v Divadle Na Prádle. První regulérní večer je plánován na druhou polovinu června a další budou následovat v pravidelných dvouměsíčních periodách. "Na nultý večer chystáme speciální obsluhu v podobě chůdařů, kteří obveselí diváky několika vtipnými scénkami. Samozřejmostí je i charismatický moderátor a originální raut pro všechny diváky Nultého NeKulturního večera," uzavírá Ladislav Konečný, pořadatel Nekulturních večerů.



Tomáš Kobr, šestadvacetiletý moderátor, s úsměvem vypráví, jak se k celé akci dostal: "Jako slepý k houslím! Jedna moje spolužačka z herecké školy vzala svého přítele na představení Cabaretu, ve kterém hraji, a její přítel, organizátor NeKulturních večerů, usoudil, že bych byl vhodný adept na moderování celého projektu. A tak jsem se do toho namočil. Co můžu slíbit, tak nekonvenčně mi pomohou „táhnout“ celý večer dvě mé spolužačky z herecké školy, které oplývají řadou předností, mezi nimiž je i ta, že umí chodit na chůdách."



Do projektu NeKulturní večery významně vstupuje zpravodajský server České tiskové kanceláře ČeskéNoviny.cz. Tomuto periodiku se projekt magazínu NeKultura.cz zalíbil natolik, že se jej rozhodlo zcela nezištně podpořit.

Soutěžní otázka:

Kolikátý NeKulturní večer bude moderovat Tomáš Kobr?

A) Nultý
B) První
C) Druhý

Správné odpovědi posílejte na kontaktní e-mail webreport@seznam.cz, jako předmět uveďte "Soutěž - Nekultura". Připojte své jméno a telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je v pondělí 7. května v 9:00 hod. Výherci budou obratem kontaktováni.
Hrajeme o 5x2 VIP vstupy na NeKultruní večer.

Hodně štěstí!
zavřít