Converse Rubber Tracks Sample Library

Vydáno 25.02.2015 | autor: Petr Lenk

 

CONVERSE spouští Converse Rubber Tracks Sample Library, rostoucí kolekci vysoce kvalitních samplů, které budou bezplatně k dispozici hudebníkům po celém světě. Knihovna je vytvořena ve spolupráci s Indaba Music, hudební platformou a online komunitou hudebníků.

Converse Rubber Tracks Sample Library Converse Rubber Tracks Sample Library

studio images 023 large

 

Online knihovna je cenným zdrojem pro miliony hudebníků, kteří používají samply k tvorbě nové hudby. V současné době nabízí více než 10 000 vysoce kvalitních smyček, stop a zvuků vytvořených začínajícími i zavedenými umělci v Converse Rubber Tracks studiu v Brooklynu a v Converse Rubber Tracks pop-up studiích po celém světě.

"Jsme nadšeni ze spuštění Converse Rubber Tracks Sample Library, pokračujeme tak s expanzí našeho globálního Converse Rubber Tracks programu,"
řekl Jed Lewis, Converse Global Music Marketing Director. "Tato bezplatná on-line knihovna bude sloužit jako hlavní zdroj pro kapely, umělce a producenty z celého světa, aby se mohli věnovat svým hudebním ambicím." 


studio images 022 large


Knihovna je rozšířením globálního Converse Rubber Tracks programu, který obsahuje příspěvky od více než 125 talentovaných umělců a hudebníků různých žánrů z celého světa. Umělci jako Vernon Reid, James Poyser, Adam Blackstone, Gary Bartz, Daru Jones, Matrixxman, Greg Osby a další vytvořili exkluzivní audio samply a zvuky dostupné on-line všem umělcům pomocí state-of-the-art vybavení a moderních technologií, jimiž je vybaveno každé Converse Rubber Tracks studio.
K příležitosti zahájení spolupracovali Converse a Indaba s více než 20 umělci, včetně RJD2, Com Truise, Body Language, Obey City, Nitemoves a Shigeto, aby vytvořili nové skladby využívající samply z Converse Rubber Tracks Sample Library.


studio images 010 large

 

"S mnoha hudebníky, kteří jsou schopni profesionálně nahrávat ve svých domovech a na svých laptopech, se sampling stal nedílnou součástí procesu vytváření hudby," řekl spoluzakladatel Indaba Dan Zaccagnino. "Indaba je již desítky let lídrem v poskytování kreativních možností a nevídaného přístupu ke zdrojovému materiálu. Spolupráce s Converse s cílem vyvinout průkopnický zdroj pro hudebníky se nese v kreativním duchu obou společností."

Pro přístup do Converse Rubber Tracks Sample Library, více informací a poslech skladeb vytvořených pomocí samplů navštivte www.conversesamplelibrary.com

PR, foto Converse

zavřít