Music 2007: Soutěž pro kapely

Vydáno 03.05.2007 | autor: redakce

Nový, multižánrový, dobročinný, nezávislý festival otvírá svoje brány hlavně neznámým kapelám. Celá akce se uskuteční 28. července v jihočeských Ražicích u Písku.

Music 2007: Soutěž pro kapely Music 2007: Soutěž pro kapely

Pořadatelé se snaží přivést do celého regionu nové, mladé a nadějné kapely. Proto vyzívají všechny skupiny, které by měly zájem o vystoupení na této akci, aby zasílali všechny své počiny a przentace na níže uvedené adresy. Organizátoři vyberou na konci května 20 finalistů, kteří postoupí do veřejného internetového hlasování. Dva vítězové této soutěže si budou moct v Ražicích v červenci zahrát a navíc prvních pět kapel z veřejného hlasování bude mít možnost vystoupit v průběhu podzimu a zimy v píseckém klubu PATRO.



Finální program se ještě dolazuje, ale nyní jsou již potvrzené skupiny Ticho de Pre Cupé BAND, On Air, Disco Balls, Ovčáci čtveráci, Possibilní Explikace, Orangecap...Celkem by v Ražicích mělo zahrát 14 účinkujících. Chystá se ale také Chill Out Zone, horolezecká stěna, čajovna, filmový stan, sportovní koutek a spousta dalších doprovodných aktivit. Na přilehlé louce bude zajištěno i stanové městečko s parkovištěm pro přespání do druhého dne.

music2007.vesele.info
zavřít