Předkrm před festivalem Topfest obstará v Piešťanech Kabát

Vydáno 15.03.2015 | autor: redakce

Pod hlavičkou Topfestu se uskuteční jediný letošní koncert Kabátu na Slovensku. Akce připadá na 31. května, necelý měsíc před hlavním programem. Samotný festival proběhne v termínu 26.-28. června a chybět nebudou Twisted Sister, Within Temptation, Arch Enemy, The Exploited, Stratovarius, Kryštof, Support Lesbiens, Inekafe nebo Horkýže Slíže.

Předkrm před festivalem Topfest obstará v Piešťanech Kabát Předkrm před festivalem Topfest obstará v Piešťanech Kabát


Kabat 2015aKabát odehraje své jediné slovenské vystoupení v Piešťanech


"Kabáti patří již k našim tradičním hostům a jsme rádi, že si u nás opět zahrají. Zvlášť, když pro turné po stadionech a velkých arénách avizují novou, velkou shou, jakož i písničky z chystaného alba,"
říká Dušan Drobný z organizačního týmu Topfestu. Na Slovensku vystoupí Kabát v rámci svého velkého Open Air Turné 2015. To zahrnuje jedenáct koncertů v Česku a zmíněný jeden na Slovensku.


Kabát měl naposledy koncertní šňůru po otevřených prostranstvích v roce 2007. Loni kapela pořádala výroční koncert na pražském Vypichu také pod širým nebem, na akci tehdy přišlo rekordních přes 73 tisíc lidí, čímž rockeři s přehledem překonali návštěvnost slovenských koncertů zahraničních megahvězd včetně Madonny či Depeche mode. V rámci letošního turné avizuje Kabát megalomanskou show s velkolepou scénou - do Piešťan má namířen konvoj 28 kamionů.

Samostatné jednodenní vstupenky na koncert, ale i na jednotlivé dny festivalu se prodávají aktuálně za 25 EUR. Permanentky na celý Topfest včetně koncertu Kabátu stojí 45 EUR. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape, foto: Pavol Karell

 

zavřít