Jarní turné kapely Liwid: nové skladby a originální soutěž

Vydáno 05.03.2015 | autor: Daniel Maršalík

Česká poprocková kapela Liwid neusíná na vavřínech a pro letošní rok připravila řadu akcí a novinek. Jednou z nich je i jarní turné, které odstartovalo 4. března v Plzni. Šňůru osmnácti koncertů doprovodí originální soutěží o chvíle strávené s kapelou.

Jarní turné kapely Liwid: nové skladby a originální soutěž Jarní turné kapely Liwid: nové skladby a originální soutěž

liwid 1

Už 4. března kapela započala dvouměsíční turné po celé republice. Koncertní šňůra Seznamte se s námi v buse získala název díky originální soutěži. Frontman kapely Jenda prozradil, co si kapela připravila: "Naši fanoušci se mohou těšit na 5 nových písniček k nově chystané desce a také na předkapelu Ben Dover z Karlových Varů." Pro největší příznivce si Liwid přichystali exkluzivní příležitost, jak se dostat ke kapele co nejblíže. Speciální soutěž o lístky do autobusu, se kterým kapela pojede na hudební festival a fanoušci tak dostanou jedinečnou příležitost, aby se skupinou seznámili.

Příchozí diváky na Seznamte se s námi v buse tour 2015 rozpálí karlovarská pop funková formace Ben Dover. "Tyto předskokany jsme zvolili hlavně proto, že nám tak trochu připomínají nás. Nesedí jen tak s rukama v klíně a už vůbec nečekají, že všechno přijde samo. Jdou štěstí naproti tak jako my," sděluje nadšeně frontman Liwid Jenda. V některých městech vystoupí dokonce dvě předkapely, například v Olomouci i moderní rocková kapela Rayne a v Jindřichově Hradci skupina Just.

Mezi chystané novinky pro letošní rok patří nová deska Liwid, která by měla vyjít ke konci roku 2015. Dále také se můžete těšit na dva nové videoklipy, jeden bude k singlu Osudová setkání a druhý k oblíbené písničce Amélie

SEZNAMTE SE S NÁMI V BUSE TOUR 2015

4. března PLZEŇ - Divadlo pod lampou
6. března OPAVA - klub Art
7. března HAVLÍČKŮV BROD - klub Oko
13. března CHEB - KC Svoboda
14. března KARLOVY VARY - Husovka
20. března ČESKÉ BUDĚJOVICE - klub Highway 61
21. března JINDŘICHŮV HRADEC - klub Lucky Pery
1. dubna OLOMOUC - U - Klub
2. dubna BRNO - Melodka
3. dubna VYŠKOV - klub B-29
4. dubna OSTRAVA - Barrák music club
10. dubna - Aš - klub Cihelna
11. dubna MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - Na rampě
16. dubna PRAHA - Rock Café
17. dubna SOKOLOV - kinokavárna Alfa
18. dubna BEROUN - klub Metro
24. dubna ÚSTÍ NAD ORLICÍ - Malá scéna (kavárna)
25. dubna LIBEREC - klub Viadukt


TZ, dm

zavřít