Lake Malawi vyrážejí na mini-turné, v plánu je i debutové EP

Vydáno 11.03.2015 | autor: redakce

Lake Malawi v čele s Albertem Černým zahájí ve středu 11. března malé jarní turné. Zároveň dokončují debutové EP We Are Making Love Again, na němže nebude chybět ani úspěšný singl Chinese Trees.

Lake Malawi vyrážejí na mini-turné, v plánu je i debutové EP Lake Malawi vyrážejí na mini-turné, v plánu je i debutové EP


lake malawi 17 resizeV čele Lake Malawi stojí Albert Černý


Nový materiál vzniká ve spolupráci s londýnským producentem Mattem Lawrencem, spolupracovníkem Adele, Mumford & Sons nebo Ellie Goulding) a Filipem Gemrothem z kapely Make My Heart Explode. "Na épéčku bude pět skladeb včetně Chinese Trees. Na koncertech mě nejvíc baví Young Blood a Day for Finding Someone, teď k nim točíme klipy," popisuje Albert Černý.

Turné Lake Malawi startuje ve středu 11. března v pražském klubu Chapeau Rouge. "V Chapeau Rouge jsme s Charlie Straight hráli jeden z prvních pražských koncertů, takže se tam vracím moc rád. Mají nový zvuk a bude to pořádný klubový koncert, i když s omezenou kapacitou," vysvětluje Černý.


Hned nato zamíří Lake Malawi do Ostravy a Opavy. Jako speciální host v těchto třech městech vystoupí anglická kapela Joel Peter z Brightonu. Po jarním turné v Česku se kapela vydá do Anglie, kde kromě společných koncertů s Joel Peter vystoupí na prestižním festivalu The Great Escape.

11.3. Praha - Chapeau Rouge
12.3. Ostrava - Barrák
13.3. Opava - Klub Art
20.3. Český Těšín - Kulturní dům Střelnice

TZ, ape

zavřít