AUDIO: Od Madness k Psycho. První singl Muse z chystaného alba je venku

Vydáno 13.03.2015 | autor: redakce

Návrat k rockovým kořenům. Takovým směrem by se podle první zveřejněné skladby Psycho mohlo ubírat nové album Muse. Nahrávka Drones vyjde 8. června.

AUDIO: Od Madness k Psycho. První singl Muse z chystaného alba je venku AUDIO: Od Madness k Psycho. První singl Muse z chystaného alba je venku


Muse 2015 fullZatím poslední album Muse 2nd Law vyšlo v roce 2012


"Pro mne jsou drony metaforickými psychopaty a umožňují psychopatické chování bez jakohokoli postihu," ozřejmuje téma novinky Matt Bellamy, zpěvák a hlavní postava skupiny. "Drony dnes ovládají svět a proměňují nás na jakési lidské drony. Tohle album zkoumá naši cestu od ztráty naděje a slepého odevzdání se, přes proměnu člověka v poslušného drona až k jeho vymanění se z téhle nadvlády."

Sedmou studiovku Muse koprodukoval Robert John "Mutt" Lange, jenž se mimo jiné podílel na deskách Highway To Hell a Back In Black AC/DC. Kromě základních informací o desce Muse ohlásili též termíny zastávek Psycho UK Tour.


Novinka Drones bude obsahovat dvanáct položek. První ukázkou je právě zveřejněná skladba Psycho, pilotním singlem se však stane píseň Dead Inside.


ape, TZ

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít