Incognito zaexcelují v Music Baru

Vydáno 05.05.2007 | autor: redakce

Incognito vydali nedávno nové album „Bees + Things + Flowers“ a již v pondělí 7. května se živě představí v pražském Lucerna Music Baru. Let´s have a soul party!

Incognito zaexcelují v Music Baru Incognito zaexcelují v Music Baru

Bees + Things + Flowers je převážně akustickým albem, na kterém londýnská kapela založená před 27 lety a vedená Jean-Paul “Bluey” Maunickem představuje několik klasických písní jako “Everyday” nebo “Still A Friend Of Mine” v novém, unplugged podání. “Chtěl jsem představit některé klasické písně v novém světle,” vysvětluje Bluey s odkazem na retrospektivní repertoár. “Jsou to skladby, jejichž texty a smysl se tak trochu ztratily v jejich vysokém tempu. Nyní si tedy můžeme jednotlivé skladby vychutnat v úplně nové rovině.”



Ať už je to okouzlující vokál nebo houslové aranžmá u “Still A Friend Of Mine” se třemi vzájemně se doplňujícími zpěváky nebo “Deep Waters”, do které Maysa dala celou svoji duši – pokud hledáte klasický příklad toho, jak hluboce osobní interpretace mohou být úspěšné, už hledat nemusíte. “Bees + Things + Flowers” je v tomto ohledu perfektní volbou.

www.incognito.org.uk
zavřít