EXKLUZIVNĚ: Ille dávají sbohem debutové desce pochmurným klipem

Vydáno 27.03.2015 | autor: redakce

Videoklip ke skladbě Zmrzlou je definitivní tečka za úspěšným debutovým albem Ille Ve tvý skříni. Nahrávka přinesla hit Holka ve tvý skřini a urodily se z ní celkem čtyři videoklipy.

EXKLUZIVNĚ: Ille dávají sbohem debutové desce pochmurným klipem EXKLUZIVNĚ: Ille dávají sbohem debutové desce pochmurným klipem


ille n3Debutové album ILLE Ve tvý skříni vyšlo v září 2013


Píseň Zmrzlou byla vůbec první skladbou, kterou Ille pro desku Ve tvý skříni vytvořili a nyní se, v dobrém smyslu slova, stává písní labutí. Poetickým, do modra laděným animovaným klipem z dílny grafičky Karolíny Slovákové se kapela "loučí" s první deskou a začíná pracovat na té další.


Lehce zasmušilá zimní vzpomínka, láska vklíněná mezi dva mlýnské kameny, temné myšlenky, melancholické ohlédnutí přes rameno. "Nějaká frekvence v té písni mi to všechno připomněla. Zvuk pukajícího ledu na rybníku v Holanech, tmavou, průhlednou a hladkou plochu, po který můžeš odjet někam daleko. Poslouchala jsem to vždycky v noci na chalupě z postele, dlouhej dunivej, nejzvláštnější zvuk," vzpomíná zpěvačka Olga Königová.

Pokud si chcete užít rozpohybované obrazy písně s grácií a v prostředí, které se k takové příležitosti hodí, zajděte do žižkovského kina Aero. Celý duben zde poběží klip k Zmrzlou jako předfilm.


TZ, ape

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít