Internetové RNB Style Radio je tu

Vydáno 07.05.2007 | autor: redakce

Po Hip Hop Vibes radiu spouští ABradio stanici, která se zaměřujeme na další populární hudební styl. Nové RNB Style Radio je dopovědí na rostoucí poptávku po stylu, který dnes hýbe celým světem.

Internetové RNB Style Radio je tu Internetové RNB Style Radio je tu

ABradio, přední provozovatel internetových rádií u nás, připravil lahůdku pro všechny milovníky R’n’B. Největší hvězdy tohoto stylu si dávají od pondělí 7.5. dostaveníčko ve vysílání nového internetového rádia "RNB Style Radio".

Posluchači se mohou těšit na takové ikony tohoto hudebního stylu jako jsou Sean Paul, Pussycat Dolls, Mary J Blige, Justin Timberlake, Destiny’s Child, Missy Elliot, Ciara, Beyoncé nebo Akon. Nechybí ani aktuální novinky - např. skladby z nového alba “muže za oponou“ Timbalanda, Ne-Yo či Lumidee. Prostor dostanou i nové objevy jako Amy Winehouse, Lady Sovereign nebo DL Johnson. Prostě R’n’B jak má být.



ABradio nabízí internetové vysílání RNB Style Radia ve formátu Windows Media a to ve dvou kvalitách. Běžná kvalita 32 kbs je dostupná i posluchačům s modemovým připojením, střední kvalitu 64 kbs pak ocení všichni uživatelé rychlého připojení např. prostřednictvím ADSL.

Posluchači mohou RNB Style Radio ladit na rozhlasovém portálu www.abradio.cz. Zde naleznou jeho streamy v sekci Pop a Dance / Electronica.

Příjemný poslech!



zavřít