Publikum před Kiss rozehřejí The Dead Daisies

Vydáno 07.04.2015 | autor: redakce

Kiss 8. června v pražské O2 areně připomenou, že ani po 42 letech fungování neztrácejí vitalitu. Krýt záda jim bude parta The Dead Daisies, v níž se potkávají muzikanti z nejslavnějších rockových skupin.

Publikum před Kiss rozehřejí The Dead Daisies Publikum před Kiss rozehřejí The Dead Daisies


The Dead Daisies fullThe Dead Daisies budou speciálním hostem na koncertě Kiss


Hudební kolektiv The Dead Daisies je tvořen stále se měnící sestavou hudebníků z nejlepších rockových kapel na světě. Mezi nimi jsou např. Richard Fortus (Guns N' Roses / The Psychedelic Furs), Dizzy Reed (Guns N' Roses / Hookers a Blow), Darryl Jones (The Rolling Stones), Charley Drayton (The X-pensive Winos / The Cult), Jon Stevens (Noiseworks / INXS), Brian Tichy (Ozzy Osbourne / Billy Idol), David Lowy (Red Phoenix / Mink), John Tempesta (The Cult / Rob Zombie), Marco Mendoza (Thin Lizzy / Whitesnake), John Corabi (Motley Crue / RATT), Alex Carapetis (Julian Casablancas + Voidz / Nine Inch Nails), Bernard Fowler (The Rolling Stones) a Frank Ferrer (Guns N' Roses / Psychedelic Furs).


The Dead Daisies o sobě poprvé dali vědět světu v roce 2013, kdy vyšla jejich debutová nahrávka. Na podporu alba kapela vydatně koncertovala po celém světě a předskakovala např. ZZ Top, Aerosmith, Alice in Chains nebo Jane's Addiction. V současné době započali The Dead Daisies v Austrálii nahrávací proces svého druhého alba. Vydání nové nahrávky je stanoveno na letošní červen.

V případě pionýrů glam rocku Kiss půjde v červnu už o jejich pátý koncert v Česku v posledních sedmi letech. Vstupenky na jejich show s předskakujícími The Dead Daisies jsou k dispozici v cenovém rozpětí 1350 - 1990 Kč.

TZ, ape

 

zavřít