Čarodějáles v Brně: Royal Republic, The Feud, Vojta Dyk i Tata Bojs

Vydáno 28.04.2015 | autor: redakce

Již osmý ročník Brno City Rock Festivalu Čarodějáles proběhne 30. dubna, místem konání zůstává tradiční přírodní areál Riviéra v Brně. Program bude probíhat na dvou rovnocenných střídajících se scénách.

Čarodějáles v Brně: Royal Republic, The Feud, Vojta Dyk i Tata Bojs Čarodějáles v Brně: Royal Republic, The Feud, Vojta Dyk i Tata Bojs


royal 04Hlavní hvězdou brněnského Čarodějálesu budou Royal Republic


Stejně jako v loňském roce bude místo headlinera okupovat kapela ze Švédska - po loňských The Hives jsou to jejich o něco mladší kolegové vycházející taktéž z garážového punku, Royal Republic. Kapela se v Česku předvedla naposledy vloni v rámci akustického projektu nazvaného Royal Republic & The Nosebreakers. Ze zahraničí dále dorazí britští The Feud a Pussy Con Carne z Německa.


V rámci Čarodějálesu proběhne premiéra jiného speciálního projektu a to setu coververzí rockových megahitů v podání Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu, určeného jen pro několik největších letních festivalů. Po čtyřech letech se vrátí Horkýže Slíže, domácí scénu budou zastupovat Tata Bojs nebo MIG 21. V programu dále najdeme XIII. Století, United Flavour, Doctor Victor nebo Hentai Corporation.

Vstupenky na místě budou stát 590 Kč. Začátek akce je naplánován na 14.00, areál se otevírá o hodinu dřív.


TZ, ape

zavřít