Vees, Ghost of You a Fresh Out of the Bus se poperou u účast na Szigetu

Vydáno 04.05.2015 | autor: redakce

Tři koncerty rozhodnou o vítězi soutěže českých a slovenských kapel o účast na Szigetu 2015. Pražské klání proběhne 5. května v Roxy. Účastnící koncertu dostanou v rámci hlasování možnost získat volné jednodenní vstupenky na festival.

Vees, Ghost of You a Fresh Out of the Bus se poperou u účast na Szigetu Vees, Ghost of You a Fresh Out of the Bus se poperou u účast na Szigetu


sziget 2015 lineup


První z trojice koncertů Vees, Ghost of You a Fresh Out of the Bus se uskuteční 4. dubna v bratislavském KC Dunaj, následovat bude o den později trojkoncert ve zmíněné pražské Roxy a poslední šanci dostat jednu z kapel na maďarský festival proběhne o další den později na brněnské Flédě.

O vítězi rozhodnou návštěvníci koncertů, kteří budou na místě hlasovat pro svého favorita. Každý z návštěvníků trojkoncertu bude mít k dispozici jeden hlasovací lístek, kterým nominuje vybranou kapelu až na jedno z velkých pódií světového multižánrového festivalu.


Vítězná kapela soutěže Jednou trefou na Sziget se zařadí do programu, v němž figurují Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Marina and the Diamonds, Limp Bizkit, Kasabian, Ellie Goulding, Interpol, Foals, Avicii a desítky dalších. Festival Sziget, který je zatím jako jediný v historii dvojnásobným držitelem evropského ocenění EFA Best Major Festival, se koná v Budapešti 10. – 17. srpna.


TZ, ape

zavřít