Votvírák zná kompletní line-up

Vydáno 24.05.2007 | autor: redakce

Letošní festivalovou sezónu oficiálně otevře ve dnech 1. a 2. června na letišti v Milovicích pop-rockový open-air Votvírák. Kdo na něm kromě Pehy, Mig 21 nebo Wohnoutu ještě vystoupí?

Votvírák zná kompletní line-up Votvírák zná kompletní line-up

Na festivalu bude možné zakoupit si až s 80% slevou vstupenky na více než patnáct největších českých festivalů,“ zmiňuje velký benefit Artur Kaiser, pořadatel Votvíráku. A jaké festivaly to jsou? Benátská noc, Colours of Ostrava, Masters of Rock, Rock for People, Hip Hop Kemp, O2 Sázava Fest, Summer of Love, Mighty Sounds, Noc plná hvězd, Rock for church, Svojšice, České hrady, Basifirefest, Brutal Assault, Hip Hop Allstars a Hradhouse. Kromě levných vstupenek na další festivaly, příjemné atmosféry a také divadelních představení Votvírák nabídne samozřejmě v první řadě bohatý a kvalitní hudební program.



Docela dlouho jsme skládali jednotlivé kapely a interprety tak, abychom dali dohromady ideální pořadí a návštěvníci mohli být opravdu spokojeni,“ vysvětluje Artur Kaiser. Kompletní výčet kapel a jejich časové rozdělení najdete zde.

www.votvirak.cz
zavřít