Converse vyráží za svými fanoušky s Mobile Sneakers Portrait Studio

Vydáno 13.05.2015 | autor: Petr Lenk

 

Converse v rámci celosvětové kampaně „Made by you", oslavující fanoušky a jejich kreativitu, naplánovalo Mobile Sneakers Portrait Studio tour po České a Slovenské republice. Během dubna a května se se svým vozem a nadupaným programem zastavili na čtyřech jarních festivalech. Čeští fanoušci legendárních tenisek mohou za Converse dorazit na pražské Mezi bloky.

Converse vyráží za svými fanoušky s Mobile Sneakers Portrait Studio Converse vyráží za svými fanoušky s Mobile Sneakers Portrait Studio

converse made by you

 

„Made by you" je celosvětová oslava vyzdvihující Converse Chuck Taylor All Star, osobité tenisky definované těmi, kdo je nosí. Proto Converse vyráží za svými fanoušky a chystá pro ně různé aktivity podporující jejich kreativitu a sebevyjádření. A kam jinam jet než na jarní open-airy. První zastávka proběhla 7. května na studentském festivalu Majáles v Brně na Výstavišti. Ve středu 13. května pak bude Converse součástí hudebního festivalu Mezi bloky, který se koná v Praze-Podolí v areálu studentských kolejí.

Ukažte svůj osobní příběh a proměňte vaše tenisky v pozoruhodné umělecké dílo. Přijďte si vyfotit své „Made by you" tenisky a staňte se tak nedílnou součástí celosvětové sbírky portrétů představujících nekonečnou rozmanitost současných i dávných nositelů tenisek Chuck Taylor All Star. Svůj „portrét" dostanete vytištěný, aby vám tak připomínal nejen zážitek s Converse, ale také všechny předchozí a budoucí okamžiky, které se svými teniskami prožijete. Během výtvarného workshopu si je navíc můžete nechat pomalovat umělcem, který tvoří pod jménem Skunkid nebo nechat volnost své fantazii a vytvořit si design podle svých představ.

Hledejte Converse vůz se stanem, posezením a především pohodovou atmosférou. Součástí bude i jedinečná výstava deseti vybraných obrazů Converse tenisek, kterými se můžete inspirovat. Těšit se můžete i na drobné dárky v podobě tkaniček, cvočků a jiných aplikací.

Pro více informací navštivte:
http://conversecz.com/
http://www.mezibloky.cz/
https://www.facebook.com/events/684930044984147/

PR, foto Converse

 

zavřít