Indila poprvé v Česku. O víkendu okusí Forum Karlín

Vydáno 22.05.2015 | autor: redakce

Francouzská zpěvačka Indila vystoupí už 24. května ve Foru Karlín. Interpretka známých singlů Dernier danse a S.O.S. na pražském koncertě představí své debutové album Mini World. Hosty koncertu budou slovenské zpěvačky Jana Kirschner a Kristina.

Indila poprvé v Česku. O víkendu okusí Forum Karlín Indila poprvé v Česku. O víkendu okusí Forum Karlín


indila2Indila se poprvé představí českému publiku


Indila se vrací ke svým hudebním kořenům v indické hudbě, ale vzdává hold i klasickému francouzskému šansonu. Jana Kirschner ke společnému koncertu řekla: "Indila vnáší do popu eleganci a lehkost a zároveň se v jejím zpěvu objevují vlivy kultur, ze kterých pochází, ve kterých vyrostla. A to máme společné."


"Můj poslední projekt Moruša je také spojením kultur a žánrů, které na mojí cestě ovlivnily mě. Do Prahy chystáme zajímavý koncert v netradiční sestavě. Budeme hrát skladby z posledních desek Krajina Rovina a Moruša, diváci se ale mohou těšit i na starší hity. Bude to takový průřez mojí tvorbou. Je to výzva hrát vedle Indily, a věřím, že dokážeme společně vytvořit skvělý hudební zážitek, který bude potěšením nejen pro uši, ale i pro oči a duši"
dodává slovenská zpěvačka.

TZ

zavřít