VIDEO: Domácí Top Dream Company mají ambice uspět v zahraničí

Vydáno 25.05.2015 | autor: Daniel Maršalík

Pražská funky - soulová formace Top Dream Company vyslala do světa nový videoklip k písni Standing. Ta se objeví na novém dvojalbu Double Gig, které kapela pokřtí na podzim v pražském Lucerna Music Baru. Skladatelsky se na ní podíleli Petr Harmáček a Jan Bálek ve spolupráci s americkým bluesovým textařem Davidem Murphym.

VIDEO: Domácí Top Dream Company mají ambice uspět v zahraničí VIDEO: Domácí Top Dream Company mají ambice uspět v zahraničí

Top Dream companyTop Dream Company chystají na podzim dvojalbum Double Gig


Celý klip je ryze taneční a uvidíte v něm nejen tančící kapelu, ale i jejich fanoušky nejširšího záběru od dětí, přes dospělé až po důchodce. "Smyslem této písně je, aby všichni lidé v dnešní někdy těžké, šílené a hektické době všechno ustáli a přečkali. A navíc, když to člověk zvládne, tak je o to silnější. Zkrátka hudba léčí a baví lidi i nás," říká kapelník Petr Harmáček. „Na této písni jsme dělali přes 3 roky, furt to nebylo ono, dokonce jsme ji 3x celou předělali, než se dostala do konečné podoby. Teď má dobrý sound a tah na bránu," dodává klávesista Jan Bálek.


Klip vznikl celý v produkci a režii Petra Harmáčka & Top Dream Company ve spolupráci s kameramanem Dominikem Schonem a zvukovými producenty Filipem Jelínkem a Ecsonem Valdezem. Klip Standing během prvních čtrnáctzi dnů na YouTube nasbíral už sto tisíc zhlédnutí. Kapela by s anglickým materiálem ráda uspěla i za hranicemi České republiky.




dm, TZ, foto: Dominik Schön

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít