TOP 7 videoklipů týdne (36.)

Vydáno 26.05.2015 | autor: redakce

Monkey Business v novém klipu "švejkují", Paris Hilton odhaluje své křivky, Zakázaný Ovoce si zahrálo na hasiče a Taylor Swift předvádí svoji drsnější stránku. Zbrusu novými videi se pochlubili také David Guetta, IdeaFatte a Bros 'n' Beasts.

TOP 7 videoklipů týdne (36.) TOP 7 videoklipů týdne (36.)


Monkey Business - be a manMatěj Ruppert v klipu Be a Man

 

LATEXOVÉ KOMANDO TAYLOR SWIFT

Taylor Swift připravila ke skladbě Bad Blood velice působivý vizuál. Zpěvačka zde spolu s dalšími hvězdami a modelkami vystupují jako velmi ostré dívky v erotických kostýmech. Za tyto latexové oblečky, které si zapůjčila v sex shopu, utratila přes třináct tisíc dolarů. Video získalo během pouhých dvaceti čtyř hodin přes 20 milionů zhlédnutí.

Taylor je právě na turné k albu 1989, jež vyšlo loni na podzim. Zavítá do Velké Británii či Japonska, Česku se přiblíží 20. června, kdy vystoupí v Kolíně nad Rýnem.

 

MONKEY BUSSINES VYSLALI ŠVEJKA DO USA

Monkey Bussines vycestovali až za Atlantský oceán. Vzali s sebou českého Švejka, kterého ztvárnil Matěj Ruppert. Švejkovi se očividně v Americe líbí, avšak nad jejich pivem ohrnuje nos. Záběry z ulic San Francisca, Grand Canyonu a jiných míst jsou prokládány scénami z hospody U Zlatého tygra, kde mají naopak pivo výborné.


22. května vyšla jejich další deska nesoucí název Sex and Sport? Never! Hostují na ní takové hudební persony jako Marta Kubišová a Wabi Daněk. Na desce nezní jen angličtina, jak jsme u Monkey Bussines zvyklí, ale i maďarština a čeština.

 

PARIS HILTON RÁDA ODHALUJE SVÉ TĚLO

Ruku na srdce, hudební tvorba této profesionální celebrity za moc nestojí, nikdo jí však nemůže upřít snahu. Ani její nový singl High Off My Love, na kterém pracovala s rapperem Birdmanem, revoluci nepřinese, ale když už nic, tak alespoň příznivci ženských křivek si přijdou na své.

Dědička hotelového impéria Hilton je známá především svými excesy a problémy se zákonem. Nicméně už má na kontě jednu desku s názvem Paris, která vyšla v roce 2006.

 

ZAKÁZANÝ OVOCE BOJUJE S OHNĚM

Zakázaný ovoce při zpracovávání videoklipů rozhodně netroškaří. V tom posledním ke skladbě Zastávka na znamení zavítáme mezi hasičský záchranný sbor a jejich nelehký úděl. Hlavní role v tomto klipu si zahráli Jaromír Nosek a Klára Jandová. Členové kapely nezůstali pozadu a vystupují zde v rolích hasičů.


zÝo letos oslaví své desáté narozeniny. Oslavy započnou 13. června na festivalu Votvírák. Kapela prý plánuje oslavovat celý rok, takže se jejich příznivci mají na co těšit.

 

IDEAFATTE SI NA NIC NEHRAJÍ

Z tábora kapely IdeaFatte bylo vcelku dlouho slyšet jen zaryté mlčení. To však bylo prolomeno singlem To nejsem já, který je nově vylepšen i o videoklip, o nějž se postaral dvorní kameraman kapely Ovar Maryško.

Singl To nejsem já, mohli fanoušci slyšet na živácích už během minulého roku. Avizuje již pátou desku, která by měla vyjít v srpnu. Při vydání tohoto alba navíc kapela oslaví již desátý rok putování po české rapové scéně.

 

HOLKY, STROJE A DAVID GUETTA

Francouzský DJ si obzvlášť potrpí na propracované videoklipy. O příběh v novém videu až tak nejde, o to víc je tu spoře oděných žen. V klipu se objeví tváře současného popu Nicki Minaj, Bebe Rexha a Afrojack, kteří se podíleli také na samotné hudbě ke skladbě Hey Mama.


Píseň pochází z Guettova posledního alba Listen. Svoji novou desku představi již 5. června v pražské O2 areně. Lístky jsou k dostání od 1290 Kč v obvyklých předprodejích. Česko navštíví po pěti letech.

 

BROS 'N' BEASTS VĚŘÍ NA HAPPYEND

Poprockoví Bros 'n' Beasts, kteří mají za sebou šestiletou historii, se prezentují klipem Dark Star. Ten pochází z posledního alba Living in the Now, na kterém BnB spolupracovali s americkým producentem Geoffem Tysonem. Nejbližší možnost vidět kapelu na vlastní oči mají fanoušci 18. června na fstivalu United Islands v Praze.

Ve videoklipu Dark Star plném efektních slow-motion střihů si zahrály vycházející hvězdy českého modelingu Adéla Tomečková a Petr Havránek.

 

text: David Stoklas

 


 

Monkey Business - be a man TOP

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít