V La Loca se potkají Mikoláš Růžička a Jiří Burian

Vydáno 26.05.2015 | autor: redakce

Poslední květnový čtvrtek, tedy 28. 5. se v pražském podniku La Loca chystá akce nazvaná Audiovizuální představení. Během večera se tu představí Mikoláš Růžička s projektem Piano a Jiří Burian aka Ivan MPTrojan.

V La Loca se potkají Mikoláš Růžička a Jiří Burian V La Loca se potkají Mikoláš Růžička a Jiří Burian

 

Piano mikolas bet ortenMikoláš Růžička vystoupí na akci s projektem Piano


Mikoláš Růžička je znám veřejnosti především z působení v pražské indie-folkové kapele Republic of Two. Na podzim roku 2012 vydal Růžička svou vůbec první sólovou desku s názvem Piano. Melancholicky laděné album spojuje akustické nástroje s jemnou elektronikou. Jeho sólový projekt nakonec přerostl ve zrod kapely, která si stejný název jako jeho první samostatná deska.


Celý večer bude zároveň probíhat videoprojekce, která bude hudební část dokreslovat - právě tak se zrodil název akce. Hudební program pak bude pokračovat v podání Jiřího Buriana, který si říká Ivan MPTrojan. O tom, jak večer spojující videoprojekci s hudbou, se můžete přesvědčit už ve čtvrtek 28. května.

Audiovizuální představení v La Loca MUSIC BAR & LOUNGE začne ve 21:00. Předprodej vstupenek za sníženou cenu 99 Kč probíhá na stránkách klubu www.laloca.cz, www.smsticket.cz a www.goout.cz.


TZ, ape

zavřít