Přichází revoluce v obchodování s hudbou. Jmenuje se Starrizer

Vydáno 31.05.2015 | autor: Alena Bílková

V době, kdy prodej fyzických hudebních nosičů dramaticky klesl a většina fandů začala muziku stahovat zdarma, přišly s legální alternativou online streamovací a downloadingové služby. Za poplatek nabízejí posluchačům rozsáhlou knihovnu alb a interpretů s tím, že hudebníci obvykle dostanou za přehrání či stažení jejich díla pouze symbolickou částku. StarRizer je jiný. Ten štědře odměňuje muzikanty, promotéry a nakonec i samotné posluchače.

Přichází revoluce v obchodování s hudbou. Jmenuje se Starrizer Přichází revoluce v obchodování s hudbou. Jmenuje se Starrizer


Starrizer 02


Platforma pro objevování umělců – zábavná a efektivní

Hudba není zadarmo. Veřejnost se ale tváří, jakoby tomu tak bylo. Většinu výdělku hudebníků dodnes schramstnou buď nahrávací společnosti nebo streamovací služby. Umělci, kteří se snaží obě cesty obcházet a "prostě hrát" často narazí. Kompromis mezi revoltou proti upsání se labelu a zároveň získáním potřebné propagace neexistoval. Až dodnes. U StarRrizeru jsou totiž odměněni nejen interpreti, ale i ti, co aktivně propagují svou oblíbenou neznámou kapelu.


Jak to funguje?

Na mezinárodní platformě StarRizer se především stírají hranice mezi hudebními profesemi. Autor může být zároveň promotérem, fanoušek muzikantem apod.  Globální online prostor Starrizer je založen na stahování digitálního obsahu a zároveň síťovém marketingu. Díky tomuto jedinečnému systému dostává provize za stažení každý, kdo se přidá, stahuje díla a dále je prezentuje.

Každý hudební fanoušek zdarma zaregistrovaný na StarRizeru se stává hudebním guru. Může objevovat neznámé i populární hudebníky z celého světa. Pokud si oblíbí dosud neslyšenou novinku, může si jí zakoupit. StarRizer mu pak vygeneruje vlastní odkaz na zakoupenou skladbu. Když z toho odkazu následně někdo další skladbu koupí, fanoušek vydělává 5 centů. Myslíte si, že by se svět měl dozvědět, jak dobrý hudební vkus máte? Konečně na tom můžete vydělat a zároveň oslovit tisíce lidí.

Starrizer 03


Jako umělec můžete na platformu zcela zdarma vkládat svůj obsah. Za každé stažení vaší vlastní skladby dostanete 0,25 dolarů (v přepočtu 6 Kč), což je částka, kterou žádná jiná hudební služba nenabízí. Registrujte se zdarma na starrizerreport.starrizer.com a profitujte z vaší hudby.

Snadno se můžete stát i promotérem. Jako promotér budete získávat odměny za stažení skladeb umělců, které do systému přivedete v hodnotě 0,1 dolarů nebo z úspěchu skladeb, které jste sami stáhli. Odměny získáváte i za každé stažení, pokud si koupíte skladbu mezi prvními 100 a skladba přesáhne 1 000 stažení, stejně jako za rozšíření vašeho týmu. Registrace promotéra stojí od 49 do 499 USD, vyšší registrační poplatek znamená více finančních bonusů, a tedy vyšší profit. 


O společnosti

Portál StarRizer představuje rychlou dynamickou a intuitivní stránku pro objevování umělců, která návštěvníkům nabízí individuální uživatelské ovládání. Představuje hudebníky s autorskou tvorbou a samozřejmě a samozřejmě jejich práci. StarRizer bude brzy kromě hudby nabízet také digitální fotografie, ilustrace, dokumentární filmy a mluvené slovo. Kompletní tvorba je dostupná za nízké ceny a začíná na 1,29 USD za staženou položku. V dohledné době bude možné platit i v jiných měnách, včetně Kč.


Charles Hallberg, zakladatel webu StarRizer, předseda představenstva, vizionář a mecenáš není v oblasti úspěšných začínajících umělců žádným nováčkem. Hallberg dokázal z miniaturní činnosti doslova na kuchyňském stole vytvořit společnost, jejíž hodnota se odhaduje na 1,2 miliard amerických dolarů a která se podle časopisu Inc. Magazine stala nejrychleji rostoucí společností roku 2016 s růstem 21,000%. "Ekonomické možnosti světa budou demokraticky těžit z této úrodné oblasti možností, jelikož se vracíme ke kořenům," tvrdí Hallberg.

Starrizer 04A "návrat ke kořenům" měli na mysli také Johnny Chung a Sophie Cache, zakladatelé celé koncepce a propagátoři možností na webu StarRizer. Chung a Cache mají za sebou dlouhou historii v oblasti přímého prodeje a dojemnou chvíli, kterou Sophie zažila při tom, když děti na ulici dojemně zpívali, aby si zajistili obživu. Tento zážitek ovlivnil ji i hnutí, ze kterého StarRizer vychází: "Jedná se o spojenectví zemí světa a miliardy lidí mají příležitost být online. Prostoru je dost - obrovský počet příležitostí," říká Johnny Chung. Podle Sophie je StarRizer „bezprecedentní příležitostí pro všechny lidi zapojit se do otevřeného obchodu se zábavním obsahem."

StarRizer v Česku

Produkční agentura All 4 Bands právě spouští nový web www.starrizersupport.com.

Současně spouštíme rubriku StarRizer na iREPORT.cz. Bude obsahovat jak informační, tak populární články na téma, týkající se tohoto hudebního obchodu. O své dojmy a zkušenosti se StarRizerem, i obecně s nakupováním a prodejem hudby, se vámi podělí mnozí muzikanti a skladatelé.

Starrizersupport.com Vám osvětlí, co přesně je StarRizer, zodpoví Vaše případné dotazy a hlavně Vás jednoduše provede registrací. Mezi hlavní výhody platformy StarRizer patří bezplatná registrace, která interpreta nezavazuje žádnou smlouvou, plná kontrola nad správou profilu a přehledný účet s přesnými údaji o stažených skladbách a financích.

Navštivte www.starrizersupport.com, sledujte novinky této služby na iREPORTu  a společně objevujte další výhody StarRizeru.

TZ, foto Starrizer

 

 

zavřít