Desperados High Jump opět přivítá špičku cliffdivingu. Koncertně se představí Prago Union i Hentai Corporation

Vydáno 01.06.2015 | autor: Petr Lenk

Již 16. ročník akce Desperados High Jump 2015 se letos uskuteční v termínu od 31. 7. do 1. 8. – opět v lomu v Hřiměždicích nedaleko středočeské Příbramy. Mistrovství republiky ve skocích do vody z extrémní výšky doprovodí koncertní program s Prago Union, Mydy Rabycad či Hentai Corporation.

Desperados High Jump opět přivítá špičku cliffdivingu. Koncertně se představí Prago Union i Hentai Corporation Desperados High Jump opět přivítá špičku cliffdivingu. Koncertně se představí Prago Union i Hentai Corporation

high-003


High Jump, který není festivalem, jak to proklamují pořadatelé, nabízí návštěvníkům nevšední zážitek, v podobě podívané na výkony špičkových sportovců. Celovíkendová akce je totiž otevřeným mistrovstvím České republiky v cliffdivingu, tedy ve skocích do vody z extrémní výšky. To vše samozřejmě za doprovodu kapel, djs a dalšího zajímavého programu.

I letos přislíbila účast absolutní světová cliffdiverská špička. Ani letos tedy nebude nouze o skoky do lomu z výšky třiceti metrů, špičkové výkony na houpačce atd. Návštěvníci lomu ale jistě ocení také hudební program. Hudební dramaturgie festivalu tradičně vsází na neotřelá a zajímavá jména současné hudební scény. Žánrově bude program velmi rozmanitý.

high-002


Hudební pódia budou v areálu High Jumpu dvě. První obstará Red Bull Tour Bus a druhé bude umístěno poblíž lomu. Během víkendu se na obou scénách představí hip hopeři Prago Union, Dj Vec Live nebo Smack Live. Příznivce elektroswingu potěší účast Mydy Rabycad, reggae nadšence zase vystoupení projektu Sklizeň. Zástupcem žánru ska punk budou matadoři scény Fast Food Orchestra. Rockové fanoušky čeká vystoupení party Hentai Corporation.

high-001


Tradičně bude zajímavý také doprovodný program. Asi největším lákadlem bude exhibice mistra světa ve freestyle motokrosu a vítěze prestižních X-Games Libora Podmola a jeho kolegy Martina Koreně. Dále také vystoupení borců ovládajících flyboard, speciální zařízení díky kterému se lze vznášet nad vodní hladinou.


Vstupenky na Desperados High Jump 2015, který proběhne v termínu 31.7. - 1.8., lze do konce června zakoupit za výhodnější cenu 640 Kč v síti Ticketstream.

TZ, foto archiv www.HIGHJUMP.cz

 

zavřít