VIDEO: Ben Cristovao má ústřední píseň filmu o zneužívání dětí

Vydáno 14.08.2015 | autor: redakce

Ben Cristovao je autorem písně nového filmu Seznam se bezpečně 3, jehož premiéra proběhla začátkem června. Snímek se zabývá jedním z největších případů zneužívání dětí v Čechách. Podívejte se na videoklip.

VIDEO: Ben Cristovao má ústřední píseň filmu o zneužívání dětí VIDEO: Ben Cristovao má ústřední píseň filmu o zneužívání dětí

 

Ben Cristovao 2015Ben Cristovao napsal titulní píseň k filmu Seznam se bezpečně


Ben Cristovao již tři roky pravidelně navštěvuje se zástupci projektu Seznam se bezpečně základní školy. Děti a jejich učitele upozorňuje na nebezpečí skrytá za nejrůznějšími identitami na internetu a radí jim, jak řešit situace, do kterých se mohou dostat.



Během příprav filmu Seznam se bezpečně s pořadovým číslem 3 dostal Ben Cristovao nabídku, aby se svými producenty The Glowsticks napsal titulní píseň i hudbu celého filmu. Ten detailně rozebírá jeden z největších případů zneužívání dětí, kterého se dopustili dva skautští vedoucí Piškot a Meluzín. Ti pomocí internetu a falešných profilů na sociálních sítích v letech 2009-2013 zneužili 39 obětí ve věku 12 - 18 let.

"Projekt je pro mě dnes už srdcová záležitost. Projeli jsme desítky škol, poslechli stovky příběhů a poradili už tisícům dětí ve věcech, na které je zatím nikdo nepřipravuje," říká Ben.

TZ

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít