Roisín Murphy přiveze novou desku do Prahy, v listopadu zavítá do Lucerny

Vydáno 17.06.2015 | autor: redakce

Po osmi letech vydala Roisín Murphy další sólové album. Novinku Hairless Toys, kterou připravovala s producentem Eddiem Stevensem, přiveze představit i do Prahy - 14. listopadu ji uvidíme v pražské Lucerně.

Roisín Murphy přiveze novou desku do Prahy, v listopadu zavítá do Lucerny Roisín Murphy přiveze novou desku do Prahy, v listopadu zavítá do Lucerny

 

Roisin Murphy  Hairless Toys fullRoisín Murphy nám živě představí čerstvou desku Hairless Toys


Producentem zpěvaččina květnového alba Hairless Toys se stal Eddie Stevens - u nás dobře známý jako životní partner a producent Jany Kirschner. Spolupracovala s ním už minulosti ve své domovské skupině Moloko, kde hrál na klávesy a staral se o aranžmá dechů a smyčců. Loni v zimě spolu strávili pět týdnů v Eddieho studiu a z třiceti vzniklých písniček se osm nejlepších objevilo na výsledném albu.


"Deska mohla být delší, ale tahle kombinace mi přišla naprosto ideální a sekvencování vycházelo snadněji než u mých předchozích alb,"
říká Murphy o nahrávce, která v zahraničních médiích sklízí velmi pozitivní ohlasy. 

Murphy se proslavila díky skupině Moloko, která vznikla v devadesátých letech. Sólově vydala dosud tři řadové desky - Ruby Blue z roku 2005, o dva roky mladší Overpowered a nejnovější Hairless Toys. Vstupenky na její listopadový pražský koncert budou k dostání za 790 Kč od čtvrtka 18. června v tradičních distribučních sítích. Na místě v den koncertu je seženete za 990 Kč.

TZ, jm

 

 

zavřít