Mighty Sounds zná kompletní line-up. Dorazí Enter Shikari, The Architects i Sick Of It All

Vydáno 19.06.2015 | autor: redakce

Tři dny nabité tím nejlepším z punku, ska, hardcoru, reggae, rockabilly a dalších žánrů slibuje festival Mighty Sounds. Jedenáctý ročník akce startuje už 3. července na letišti Čápův dvůr v Táboře.

Mighty Sounds zná kompletní line-up. Dorazí Enter Shikari, The Architects i Sick Of It All Mighty Sounds zná kompletní line-up. Dorazí Enter Shikari, The Architects i Sick Of It All


Mighty Sounds 2Festival Mighty Sounds se letos koná už pojedenácté


Line-up festivalu Mighty Sounds je kompletní. Programu vévodí v Česku oblíbení Enter Shikari, reggae dancehalloví Dub Incorporation, současná jamajská reggae špička Protoje, hardcore klasici Sick Of It All, post-hardcoroví Architects, psychobilly matadoři Batmobile nebo legenda ska a rocksteady Derrick Morgan.


Kromě živé hudby na čtyřech pódiích se na dalších scénách představí ti žánroví DJs a alternativní divadlo, široká bude také nabídka sportovních klání a dalšího doprovodného programu. To vše v harmonii s atmosférou, za kterou do Tábora přijíždí každoročně kolem 12 000 návštěvníků z celé Evropy.

Vstupenka na Mighty Sounds je v tuto chvíli k dostání od 1290 Kč, na místě bude stát 1490 Kč. Všechny praktické informace a kompletní line-up je k nalezení na stránkách festivalu.


TZ, ape

zavřít