VIDEO: Takhle vypadá Gypsy Love podle Davida Kollera

Vydáno 01.07.2015 | autor: redakce

Jarní deska Davida Kollera ČeskosLOVEnsko vyplodila i aktuálně jednu z nejhranějších skladeb v českých rádiích. Písnička Gypsy Love pojednává - jak už název napovídá - o romské lásce a emocemi protkaný videoklip se natáčel v divácky atraktivním prostředí severovýchodního Slovenska.

VIDEO: Takhle vypadá Gypsy Love podle Davida Kollera VIDEO: Takhle vypadá Gypsy Love podle Davida Kollera

David Koller 2015 07 uprDavid Koller v novém klipu ukazuje, jak vypadá pravá Gypsy Love

Štáb zavítal do podmanivých kulis tamní přírody a pro dokreslení autentické atmosféry navštívil i romskou osadu. Vizuál k písni, kterou složil Koller spolu s kytaristou Michalem Pelantem, vznikal v minulých týdnech pod dohledem slovenského režiséra Rolanda Wranika.

„Od začátku jsme se shodli na tom, že nemáme rádi popisné klipy. Veškeré emoce jsme se snažili vyjádřit obrazově v krátkém snímku s příjemným nádechem uměleckosti. Zasazením do prostředí romské vesnice pak vše dostalo autentický náboj," popisuje režisér. 

Zdejší obyvatelé prý natáčecí tým uvítali vlídně. "Byli jsme velmi mile překvapení, že nás všichni přijali velmi přátelsky. Nakonec byli Romové nadšení a každý chtěl být v záběru," doplňuje Wranika. Další zajímavostí je, že hlavních rolí se ujali neherci Kristina Tukanová a Michal Pribylinec. I díky tomu nepůsobí klip uměle, ale vkusně vystihuje náladu písničky. 

 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít