VIDEO: Rihanna se změnila v krvavou lady, nový klip je drsný

Vydáno 02.07.2015 | autor: redakce

Ne náhodou si nový klip Rihanny vysloužil nálepku Explicit. Ve videu k singlu Bitch Better Have My Money si totiž zpěvačka zahrála krvežíznivou potvoru, která své oběti rozhodně nešetří. A jistě tím opět způsobí rozruch.

VIDEO: Rihanna se změnila v krvavou lady, nový klip je drsný VIDEO: Rihanna se změnila v krvavou lady, nový klip je drsný

riri bbhnmPostavit se Rihanně do cesty se v novém klipu nevyplácí!

Je to jen pár měsíců, co Riri překvapila svoje příznivce akusticky laděnou spoluprací s Kanyem Westem a Paulem McCartneym. Nyní na to jde pro změnu z úplně opačného konce a ve videu Bitch Better Have My Money vsadila na syrovost, brutalitu a velkolepé filmové zpracování. Kdo se tady postaví Rihanně do cesty, bude litovat - arzenál jejích zbraní totiž obsahuje třeba i motorovou pilu.

Video trvá přes sedm minut a Rihanna se nechala slyšet, že nápad na něj se zpracovával osm měsíců. Skladba Bitch Better Have My Money by se - stejně jako předchozí FourFiveSeconds a American Oxygen - měla objevit na zpěvaččině osmé řadové desce, na kterou už fanoušci netrpělivě čekají. Kdy novinka vyjde, zatím není známo. 

text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít