Na brněnskou Urban Zone Party Edition přiletí DJ Kid Massive

Vydáno 02.07.2015 | autor: Petr Lenk

 

Léto, pohoda, drink, prázdniny, skvělá muzika a parádní party – kombinaci toho všeho přináší nejbližší zastávka Urban Zone Party Edition, která je na programu ve čtvrtek 9. července v plážovém baru AHOY v Brně.

Na brněnskou Urban Zone Party Edition přiletí DJ Kid Massive Na brněnskou Urban Zone Party Edition přiletí DJ Kid Massive

kid massive

 

Na červencové Urban Zone party edition, která proběhne už 9. července v plážového baru AHOY na brněnské přehradě, se za mix pultem potkají přední domácí i zahraniční djs.

Z Londýna se do Brna přiletí podívat progressive houseový DJ Kid Massive. Masivní není jenom jeho jméno, ale i jeho produkce, kterou podporují třeba Tiesto, David Guetta nebo Hardwell. Benjamin Pedersen, jak zní civilní jméno tohoto celosvětově etablovaného producenta, pochází z dánské Kodaně, a má za sebou hitové singly Good Girlfriend, Get Busy, Don't Cry, Yamn, albový debut A Little Louder, i povedené remaky klasických hitů Music Is The Answer, Touch Me (In The Morning) nebo Pride (A Deeper Love).

 

Kid Massiva doplní pražský bombarďák s úsměvem od ucha k uchu DJ Lafayette a celou partu tohoto plážového dýchánku zkompletuje brněnský Michal Pešina.

dj lafayette

 

 

Vstup je zdarma, podmínkou je předchozí registrace na www.urbanzone.cz a to, že jste už zapili svoje osmnácté narozeniny.


URBAN ZONE PARTY EDITION
DJ Kid Massive (UK), DJ Lafayette, DJ Michal Pešina
Čtvrtek 9.7.2015, doors: 19:00, start: 20:00
Registrace na urbanzone.cz
Facebook.com

TZ, foto Urbanzone

zavřít