Balaton 2015 nabídne pětidenní taneční party a světové hvězdy

Vydáno 05.07.2015 | autor: redakce

Velká taneční party jménem Balaton Sound 2015 přivítá první návštěvníky už ve středu 8. července. Kdo se chystá do městečka Zamárdi v Maďarsku, může se těšit na hvězdy taneční a eletronické hudby, ale i na rozlehlou pláž a letní pohodu.

Balaton 2015 nabídne pětidenní taneční party a světové hvězdy Balaton 2015 nabídne pětidenní taneční party a světové hvězdy

 

zedd 2015K hvězdám Balatonu bude patřit i stále populárnější DJ Zedd


Pět dní na pláži, kde vám hraje jedna hvězda za druhou, to bude festival MasterCard Balaton Sound 2015. Taneční mejdan má hvězdné obsazení a trvá od středy 8. 7. do ranních hodin pondělí 13. 7. 2015. Organizátoři lákají na ména jako Tiësto, Hardwell, Faithless, Axwell Λ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Leftfield, Ludacris, Jason Derulo, Zedd a mnoho dalších.

Festival Balaton Sound je znám nejen jako přehlídka hvězd taneční hudby, ale třeba i tím, že nabízí dva kilometry dlouhou pláž přímo v areálu. Letos v programu festivalu nevynechají fanoušci EDM rozhodně sety, které připraví Tiësto, Hardwell, Faithless, Axwell Ʌ Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero, Zedd, Afrojack, DVBBS, Showtek, Laidback Luke a další.

Pořadatelé tentokrát připravili i silnou přehlídku současné scény r'n'b, hip hopu a electro popu Ludacris, Jason Derulo, Joey Badass, Pusha T, Rae Sremmurd, Charlie XCX, A-Trak, Flosstradamus jsou jen výtažkem z toho, co bude k vidění. I letos si přijdou na své oddaní fanoušci techna, house či drum&bass. Party, která jede až do ranních hodin, obstarají Leftfield, Roni Size & Reprazent, Netsky, Noisia, Alix Perez, Teddy Killerz, Boysnoize, Brodinksi, SBCR, Flight Facilities, Odesza, Maduk a další.

V roce 2014 navštívilo Balaton celkem 145 000 návštěvníků. Proto se letošní areál stejně jako loni nejen vylepšuje, ale zvyšuje i svoji kapacitu. Pokud tedy patříte mezi milovníky taneční a elektronické hudby, neváhejte, tady se nabízí skvělá příležitost strávit pětidenní nonstop party na pláži po boku světových hvězd.

Více informací a vstupenky na www.balatonsound.cz.

 

tz, jm

zavřít