Dave Grohl se i se zlomenou nohou vrátil na pódia

Vydáno 06.07.2015 | autor: redakce

Je to jen pár týdnů, co světem obletěla zpráva o heroickém výkonu Davea Grohla, frontmana Foo Fighters, který si během show ve švédském Göteborgu zlomil nohu, přesto koncert dohrál. Zranění zdaleka ještě není zahojené, ale zpěvák už znovu řádí na pódiích.

Dave Grohl se i se zlomenou nohou vrátil na pódia Dave Grohl se i se zlomenou nohou vrátil na pódia

 

foo fighters 2015Davea Grohla z Foo Fighters jen tak něco nepoloží - ani zlomená noha


Tentokrát se jednalo o speciální příležitost, neboť Foo Fighters 4. července, tedy na Den nezávislosti, přichystali výroční koncert v Robert F. Kennedy Memorial Stadium ve Washingtonu a pozvali si hvězdy jako Joan Jett, Heart, Gary Clark jr. a další. I se zlomenou nohou proto Grohl usedl na židličku a spolu s kapelou předvedl divákům to nejlepší z jejich repertoáru. 

Foo Fighters měli před týdnem patřit k headlinerům festivalu Glastonbury, nakonec však svou účast museli vinou onoho nešťastného frontmanova pádu zrušit. Třeba alespoň krátká pauza přinese pokrok v přípravě pokračování loňkého alba Sonic Highways, o kterém lídr formace nedávno prozradil, že by mohlo vzniknout. Jen se zatím neví kdy.

A kdybyste chtěli vidět, jak šlo Grohlovi hraní se zlomenou nohou, přikládáme alespoň amatérský záznam z vystoupení ve Washingtonu.

 

NME, jm

zavřít