VIDEO: Kristína v Ta ne utíká od oltáře

Vydáno 07.07.2015 | autor: redakce

S hercem a bavičem Michalem Hudákem si slovenská zpěvačka Kristína střihla hlavní roli svého nového videoklipu k písničce Ta ne z loňské výběrovky Tie Naj. Snímek pojala odlehčeně, vesele a letně. Podívejte se sami.

VIDEO: Kristína v Ta ne utíká od oltáře VIDEO: Kristína v Ta ne utíká od oltáře

 kristina taneKristína a Michal Hudák ve videoklipu Ta ne

Skladba Ta ne s balkánskou živelností byla coby singl představena už loni, až díky oblibě u fanoušků si ale vysloužila i svůj klip. Vždyť samotné audio nasbíralo na YouTube přes 1,3 milionu zhlédnutí! Ve videu Kristína pokračuje v řadě spoluprací s hereckými osobnostmi, po Miroslavovi Donutilovi, Ondřeji Vetchém a Ladislavu Chudíkovi došlo na Michala Hudáka, který se jí snaží dostat před oltář. Nakonec ale zpěvačka uteče a herec se musí spokojit s kozou. 

"Vzhledem k tomu, že má píseň Ta ne vtipný text, chtěla jsem, aby videoklip působil barevně, živě a měl humorný příběh. Proto jsem si na natáčení pozvala Michala Hudáka. Je to skvělý bavič, úžasný herec a hlavně se narodil na východě, což si skladba trochu žádá. Myslím, že díky jeho účinkování to dostalo ten správný šmrnc," říká Kristína. 

Interpretka hitů jako Horehronie nebo Pri oltári se těší velké popularitě jak doma na Slovensku, tak i u nás v Česku, proto na podzim vyrazí na turné po obou zemích. 

 

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít