Taylor Swift slaví úspěch na YouTube, vstoupila do miliardového klubu

Vydáno 07.07.2015 | autor: redakce

Taylor Swift zažívá z komerčního hlediska vrchol své kariéry - kromě toho, že se loňské album 1989 prodává po milionech, slaví úspěchy i se singly a jejich klipy. Ten k písničce Blank Space, ve kterém si zpěvačka zahrála výbušnou žárlivku, aktuálně vstoupil do takzvaného miliardového klubu.

Taylor Swift slaví úspěch na YouTube, vstoupila do miliardového klubu Taylor Swift slaví úspěch na YouTube, vstoupila do miliardového klubu

Taylor Swift Photo 1989 02V éře alba 1989 se Taylor Swift daří všechno, na co sáhne

Video k velkému hitu Blank Space, který ovládl žebříčky po celém světě, vyšlo v listopadu 2014, do společnosti nejpopulárnějších klipů historie YouTube tak stihlo vstoupit za pouhých osm měsíců. Swift je druhou ženou, které se podařilo takové mety dosáhnout - první byla před pár týdny Katy Perry díky vizuálu Dark Horse. Miliardu zhlédnutí už dříve slavili třeba Justin Bieber nebo korejský rapper Psy se svým Gangnam Style.

Interpretku, která na nové desce definitivně opustila svůj charakteristický country styl a vrhla se do víru rozverného synth-popu, navíc v dohledné době čeká další podobný úspěch. Miliardě přehrání se totiž blíží i snímek Shake It Off z loňského srpna, jenž má aktuálně více než 913 milionů zhlédnutí. 

 

 

Billboard, jm

zavřít