VIDEO: Hit Taylor Swift zpívají Rolling Stones i Black Sabbath. Nebo ne?

Vydáno 09.07.2015 | autor: redakce

Vtipná coververze aktuálního hitu Bad Blood Taylor Swift se v těchto dnech šíří internetem. Písničku, jejíž video před několika týdny zlomilo rekord kanálu VEVO v počtu zhlédnutí za prvních 24 hodin od vydání, v ní zpívají třeba Rolling Stones, Def Leppard, Black Sabbath, Cyndi Lauper, Janis Joplin a další ikony světové hudby. Alespoň zdánlivě. 

VIDEO: Hit Taylor Swift zpívají Rolling Stones i Black Sabbath. Nebo ne? VIDEO: Hit Taylor Swift zpívají Rolling Stones i Black Sabbath. Nebo ne?

anthonyAnthony Vincent dokáže napodobit snad kteroukoliv hudební hvězdu

Video má na svědomí známý imitátor Anthony Vincent, který si v minulosti vzal na paškál řadu známých hitů, mezi nimiž nechybí Thriller od Michaela Jacksona či Dark Horse Katy Perry. Divákovi vždy nabízí jednu písničku ve dvaceti různých podobách, které mají evokovat velké i menší hvězdy hudební scény. Vedle sebe tady může během několika vteřin zaznít drsný metal, rap i roztančený taneční pop.

  • Taylor Swift slaví úspěch na YouTube, vstoupila do miliardového klubu

Skladba Bad Blood vyšla loni v říjnu na albu 1989 Taylor Swift a pro singlové účely byla doplněna o party Kendricka Lamara. V posledních týdnech se o ní hodně mluvilo i díky velkolepému vizuálu, v němž se objevila řada zvučných jmen. Jen za prvních 24 hodin nasbíral 20 milionů zhlédnutí, což znamenalo nový rekord VEVO kanálu. 

Podívejte se, jak si s aktuálním hitem dvaceti různými způsoby poradil Vincent a nezapomeňte nám dát vědět, čí imitace se povedla nejvíc.

 

text: Josef Martínek

 

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít