Aneta Langerová má duet s Korben Dallas. Představili ho na Pohodě

Vydáno 16.07.2015 | autor: redakce

Aneta Langerová byla přizvána do nové písně slovenské skupiny Korben Dallas. Skladbu Sen zazpívali společně o víkendu na festivalu Pohoda. Doprovodil je při tom symfonický orchestr. Jako singl vyjde novinka na podzim. 

Aneta Langerová má duet s Korben Dallas. Představili ho na Pohodě Aneta Langerová má duet s Korben Dallas. Představili ho na Pohodě

 korben anetaKorben Dallas a Aneta Langerová představili duet Sen na letošní Pohodě

"O spolupráci s Anetou jsme uvažovali už dlouho a jsme velmi rádi, že souhlasila. Líbí se nám její tvorba a nejnovější album Na Radosti je úžasné," říká zpěvák Korben Dallas Juraj Benetin. Duet s jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček umístí slovenští muzikanti na chystanou podzimní nahrávku, která bude vyvrcholením projektu Korben Dallas Symphony.

První část alba vznikla v červnu ve Slovenském rozhlase, druhá část se bude nahrávat v pražském studiu Sono pod produkčním dozorem Petra Ostrouchova, o zvuk se postará Milan Cimfe. Skladba Sen s Langerovou bude plnit úlohu singlu, fanoušci k ní uvidí i videoklip. 

"Chlapci jsou velmi milí, jsem ráda, že mě oslovili a mohli jsme si píseň Sen zazpívat na Pohodě před tolika lidmi. Atmosféra byla nezapomenutelná," pochvalovala si Aneta, která v minulých měsících sbírala hudební ceny za loňskou desku Na Radosti. Živě ji představí i návštěvníkům festivalu Colours of Ostrava, kde v sobotu 18. července vystoupí v doprovodu kapely a smyčcového tria.

Korben Dallas fungují od roku 2010 a už stihli vydat tři řadová alba. Ocenění byli v rámci slovenských Radio Head Music Awards a na kontě mají třeba duet s Janou Kirschner. Nyní zlákali ke spolupráci další respektovanou interpretku.

TZ, jm

zavřít