VIDEO: Madonna se singly neuspěla, tak to zkouší s remixem

Vydáno 16.07.2015 | autor: redakce

Když se nedaří, většinou sáhnou hvězdy pop music po remixech. Madonna v žebříčcích nezazářila s žádným ze tří dosud vydaných singlů z březnové desky Rebel Heart. Na řadu tedy přichází remix posledního Bitch I'm Madonna. A to rovnou s videoklipem.

VIDEO: Madonna se singly neuspěla, tak to zkouší s remixem VIDEO: Madonna se singly neuspěla, tak to zkouší s remixem

bitch im madonna

Nový remix písničky, ve které hostuje Nicki Minaj, si vzal na starost nizozemský DJ Sander Kleinenberg. Díky tomu, že má i svůj vlastní videoklip, fanoušci podruhé vidí invazi hvězdných kolegů v čele s Miley Cyrus, Katy Perry, Kanyem Westem či Beyoncé. Právě na známých tvářích totiž zpěvačka postavila propagaci původního červnového klipu. A v novém vizuálu účinkují znovu, vychází totiž z originálu, jen je v něm daleko víc střihů a grafických efektů. A taky v něm Madonna předvádí více lechtivých pohybů.

Deska Rebel Heart vyšla na jaře poté, co byla již dlouho předem díky pirátům na internetu. Oproti předcházejícím řadovkám popové ikony však nedosáhla na čelo britského ani amerického žebříčku a nechytil se ani žádný ze singlů. 7. a 8. listopadu zazní nové písně naživo v pražské O2 areně.

text: Josef Martínek

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít