AUDIO: Dvakrát nová Leona Lewis. Jedna pro Evropu, druhá pro USA

Vydáno 18.07.2015 | autor: redakce

Leona Lewis se po třech letech vrací s novým materiálem. Někdejší vítězka britského X Factoru vydá v září desku I Am, na kterou aktuálně láká dvěma singly současně. Titulní písničku vysílá do boje na britský trh, skladba Thunder má pro změnu zaujmout Američany.

AUDIO: Dvakrát nová Leona Lewis. Jedna pro Evropu, druhá pro USA AUDIO: Dvakrát nová Leona Lewis. Jedna pro Evropu, druhá pro USA

leona lewisLeona Lewis vydá novou desku v září. Poprvé nevyjde pod labelem Simona Cowella

Pro dva různé singly v jednu dobu se nejspíš Lewis rozhodla poté, co pilotní vzorek Fire Under My Fest díru do světa neudělal - do Top 10 se dostal jen v Chorvatsku a třeba v Británii se probojoval jen na začátek šesté desítky. Přitom právě od chystané albové novinky si fanoušci interpretky megahitu Bleeding Love slibují návrat na přední pozice hitparád, které s minulou řadovkou Glassheart z roku 2012 opustila. 

Mezitím stihla Leona Lewis předloni vydat vánoční kolekci Christmas, With Love. V té době už vznikal materiál na novou řadovku. Ta bude prvním zpěvaččiným počinem pod novým vydavatelstvím, spolupráci s labelem Syco Records Simona Cowella totiž třicetiletá Londýňanka ukončila. 

 

text: Josef Martínek

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít